Már csak én nem vágyom ki külföldre? Vagy van így más is?
Hidd el, jó sokan vannak, akik nem akarnak külföldre menni, akik nagy hévvel kivándorolnak, azoknak is jelentős része pár év múlva visszakívánkozik.
Egyszerűen nem mindenkinek az az életcélja. Van, akinek a haza, a környezet, a barátok, ami ide köti, többet jelent, mint a kicsivel több jövedelem.
En nem jokedvembol jottem el, sokkal szivesebben elnek otthon, ha nem 1 helyben topogtam volna.
De ha megteheted maradj, ezt a verset neked kuldom:
Valóban egyre többen akarnak elmenni. Köztük én is.
Nem csoda, amilyen a helyzet Magyarországon...
5-8szoros fizetés bizonyos külföldre hív. De a család ide köt. Ezért fél éves küldetések jelentik a határt.
Nagyon sok ismerősöm Nem vágyik vissza. Sőt a családot viszik ki.
Pedig jobban teszed, ha elmész. Persze nem muszáj örökre, de nagyon sokat segít a külföldi tapasztalatszerzés mind szakmailag, mind emberileg.
Ha van lehetőséged, élj vele mindenképp, utána pedig eldöntheted, mit kezdesz magaddal :)
Én sem akartam. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy sok korombeli ismerősöm miért megy ki. Aztán én is most olyan helyzetbe kerültem, hogy nem nagyon látok mást magam előtt.
Nem tervezek hosszútávon, közben majd haza látogatok, de jobb, mint itthon éhen halni.
Vicc, hogy itthon hónapok óta nem akar összejönni semmi munka, kintre meg két hét alatt összejött - teljesen rendben van a hely.
9-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!