Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az, amiben mostanában...

Mi az, amiben mostanában hazudtál, még nem mondtad el, de itt elmondanád? Ne egetrengetőre gondolj, de ne is valami pitire. Azért magyarázd is meg!

Figyelt kérdés
Kezdem: azt mondtam a srácnak, akivel kölcsönösen kedveljük egymást, hogy van barátom, közben meg nincs és neki sincs barátnője. Pedig együtt lehetnénk már két hónapja. Sok a melóm, a tanulnivalóm, időnként a családom is. És sajnos beleestem abba a hibába, hogy néha jó egyedül. :(

2015. ápr. 26. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Túl őszinte vagyok, nekem ez a hibám vagy legfeljebb elhallgatom a véleményem. Voltam már olyan helyzet, hogy eszembe jutott, valami hasonló hazugság, mert két tűz között voltam (barátok kontra barát) hogy kimentsek valakit, de aztán nem tettem meg.
2015. ápr. 26. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Mikor megismerkedtem egy lánnyal,és nekem nem jött be külsőre,viszont ő eléggé belém esett. Na ott azt mondtam,hogy nem állok készen egy kapcsolatra,ami nem igaz.
2015. ápr. 26. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt hazudtam a barátomnak, hogy nem szoktam más fiúkkal beszélni, pedig ez nem igaz, sőt... ._.

Mielőtt bárki qrvának gondolna, nem úgy kell elképzelni, hogy ahogy a barátommal elbúcsúzok pl. egy találka végén, már kapom is elő a telefonomat és elkezdek vagy egy tucatnyi pasival intim beszélgetéseket folytatni...Csak van egy fiú, akivel csak neten keresztül ismerjük egymást és őt tekintem a legjobb barátomnak, mert ő az egyetlen ember, akivel tényleg bármit meg tudok beszélni és normális tanácsokat ad és ugyanaz az érdeklődési köre is nagyjából, mint nekem. Viszont egy ideje félreérthető megjegyzéseket tesz, elvileg csak poénból, de néha csinál olyan dolgokat, amik alapján úgy érzem, hogy nem csak simán barátként tekint rám..sajnos. Ő egyébként tudja, hogy van barátom és hogy nem hagynám ott őt érte. Viszont fordítva ez nincs így, ugyanis a barátom, amikor megismert engem, még előszeretettel beszélgetett más lányokkal, főleg régebbi barátnőivel. És volt 1-2 csaj, akik olyanokat írtak neki, amiből egyértelműen látszott, hogy azt akarják, hogy megint jöjjön össze velük. Volt olyan csaj is, aki kereken megmondta neki, hogy hagyjon ott engem és legyen vele, mert mennyire hiányzik neki, stb. A barátom meg az ilyenekre csak annyit válaszolt, hogy engem szeret és nem hagyna ott senkiért, de mégis tovább chatelt velük. És amikor megtudtam, hogy ilyen beszélgetéseket folytat más lányokkal, kivertem a hisztit, hogy ha még egyszer beszélni mer velük, szakítok vele. Úgyhogy azóta elvileg nem beszél velük. És úgy tudja, én se beszélgetek más fiúkkal. És emiatt szörnyen érzem magam, mert lényegében én is ugyanazt csinálom, amit ő, csak ő legalább elmondta nekem meg meg is mutatta a beszélgetéseket, hogy ilyeneket írkálnak neki. Én viszont egy szóval se beszéltem még neki a fiú barátomról...Szóval emiatt bűntudatom van egy kicsit :/

17/l

2015. ápr. 26. 14:48
 4/5 3005 ***** válasza:
Mostanában anyámnak mondom gyakran, hogy sok a tanulnivalóm, mikor nincs kedvem hazamenni a hétvégére.
2015. máj. 15. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:

azt mondtam, vele képzelem el az életem

közben meg tudom, hogy teljesen más világ vagyunk

2015. nov. 26. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!