Aki mostanában törölte a Facebook profilját, miért döntött így, mi volt az oka?
Lehet törölni. :)
Én múlthéten töröltem, és azért mert már egyáltalán nem használtam semmire. Barátokkal, ismerősökkel, családtagokkal viberen beszélünk, Facebook-ra néha felléptem, nézelődtem egy kicsit, de ezen kívül semmi mást nem csináltam rajta. :)
20/L
Én is gondolkoztam rajta, csak az a baj, hogy a fb nekem egy személyre szabott hírolvasó, számítástechnikai, haditechnikai, wtcc, forma 1 hírek, stb.
Meg alapvetően gyorsan lehet rajta kisebb nagyobb dolgokat, üzeneteket küldeni, de ha 0 ismerősöm lenne, az se zavarna.
Mert semmi szükségem rá. Nem beszélek ott senkivel, mert mindenki sz#rik rám, ami híreket meg akarok nézni, ahhoz nekem nem kell facebook.
+ amiket láttam, hogy olyan emberek miket csinálnak ott akiket ismerek, hát eléggé hányingerem volt már... nagyon szánalmas az egész.
A kedves 7-es szerintem jól látja,
én is ezért töröltem magam,mert szánalmas az emberek primitívsége,a gusztustalansága,az állandó összepaint-ezett fogyatékos képek felnőtt emberektől.
Nyálas kismackó,kiskutyus,meg macskák,az örökös Orbánszídás,meg mindig csak a magyar munkahelyek és jövedelmek kiparodizálása.
Én már szinte senkit sem követtem,és hallottam hogy az ember lementett képeivel csinálnak új kamuprofilt,és visszaélhetnek vele.
Egy idióta függőséget okozó hülyeségnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!