Miért érez a legtöbb ember kényszert arra, hogy elítélje a pedofíliát?
Tanulj már meg szöveget értelmezni! Milyen megelőzés? Épp most írtam le a lényeget!!! Az ilyen aberáltak egy jelentős része nem kér segítséget, magában tartja aztán ha eljött az ideje lecsap. Akkor hogy a fészkes fenébe tudná bárki megtalálni az okokat? Ha én pl depresszióba esek, és nem szólok róla senkinek, majd öngyilkos leszek akkor dögöljön meg mindenki mert segíthettek volna? Hogy? Ha kifelé nem mutatom, csak őrlődök...Érted már a párhuzamot? A pedofilokra nincs rá írva, hogy pedofil, meg a gyilkosokra sem, meg senkire sem, te észlény! Ha meg esetleg már kért tett egy csöppségben, majd még neki áll bárki boncolgatni a kis lelkét nem e már?
Eszméletlen vagy hogy még őket véded. Milyen ember vagy te egyáltalán??
Az emberek 1 % a vonzódik a gyerekekhez.
Etr egy oldalon lattam.
Az durván 100 ezer ember
Azert ebből durván 1000 ami kiderul
Vagy gyereket eroszakolnak vagy elkerülik a gyerekeket
Ez a mocskos pedofil Fót Fáy András Ált. Iskolába tanít
több szülő jelezte már, az igazgató felé! és mi lett semmi.
a gyerekem azzal jött haza hogy a tanár megfogta a seggét egy 12 évesnek! és már 2 hete nem mer suliba menni mert fél a tanártól(nem egy gyerekről van itt szó)! Molesztálja, zaklatja őket! még a 8B s lányokat megkérte h forduljanak hátra és hajoljanak le(képet csinált a seggükröl, amit fel töltőtt a facebookra) normális az ilyen? és simogatja őket!! Időközben az is kiderült hogy Győrből érkezett egy Ált. iskolából és ott is ugyanezek voltak a bajok, de közös megegyezésre elküldték(szint úgy zaklatta a gyerekeket). milyen érdekes nem?? oda dobja a labdát egy 13 éves gyerek combjára és azt mondja hogy nem oda akarta hanem oda középre. Sorolhatnám még. HA veled történne ilyen te nem ítélnéd el őket?? A rend őrei meg csak nyomozgatnak. DE Az a mocsok még mindig ott tanít!
Több szülőtől hallottam hogy haza felé megvárja. mint ahogy én is tettem. :) és hidd el az ilyennek börtönbe a helye, vagy a föld alatt. :D
Van olyan kultúra ahol ez ma is természetes pl arab kultúra, kisfiúk beavatása...vagy 11 éves kislányokat férjhez adnak...de régen a görögöknél mester és tanítványa kapcsolatban általános volt...csak a társ-i normák változnak igazából, hogy mi helyes és mi nem mindig az adott kor normáitól függ.
Viszont nekem is van gyerekem, kisbabám, nem örülnék ha egy pedofil lenne a közelébe, ha majd te is apa/anya leszel másképp fogod látni a dolgot ! De nemcsak pedofil hanem aids -es, meleg stb. re vonatkozik ez pedig alapjában nem ítélek el senkit, de ha gyerekekről van szó az más tészta... az ember ilyen "állatfaj" hogy ösztönösen védi a gyermekét minden rossztól. Szerintem a pszichológus nem neveti ki ha ilyen kéréssel fordulnak hozzá, és kötelezi a titoktartás, keress fel egyet, ha ez neked szorongást okoz...ha ilyen gondolataid vannak, kötelessége a titoktartás, mint az orvosnak is.
A kérdezônek és a 21-esnek abszolút igaza van.
Van olyan pedofil, aki kasztráltatta magát, hogy ne árthasson senkinek? Akkor ôt is utálni kellene? Semmit se tesz, de hajlamai vannak.
Más pedofilok visszafogják magukat, és nem molesztálnak, hiába éreznek rá késztetést. Ôket utálni kell? Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!