Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érez a legtöbb ember...

Miért érez a legtöbb ember kényszert arra, hogy elítélje a pedofíliát?

Figyelt kérdés
Nem a gyerekmolesztálásról beszélek vagy erőszakról, hanem a gyerekekhez vonzódásról. Az egy betegség. Parafília. Miért kellene elítélni egy betegséget, beteg embereket? Miért nem gondolkoznak ezen az emberek, mielőtt megnyilvánulnak? Rengetegszer tapasztalom, hogy kényszeresen odaírják, hogy "én is gyűlölöm a pedofilokat". Talán attól félnek, hogy ha nem írják oda, akkor őket is meghurcolják?

2015. ápr. 24. 15:52
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
81%

A franc érez erre Kényszert. Az én undorom őszinte.

A pedofil fejletlen gyerekekhez vonzódik szexuálisan. Gyerekekhez. Szexuálisan.

Csecsemőkre. Négy évesekre. Tini kor előtt állókra. Szellemileg éretlen, kialakulatlan szexualitású Gyerekekre.

Miért nem érzed ennek a súlyát?

2015. ápr. 24. 16:00
 2/39 anonim ***** válasza:
80%
Betegnek jogod van lenni, kárt okozni a betegségeddel másnak nincs! A pedofilok potenciálisan közveszélyesek, ha felbátorodnak, és a halál farkát se érdekli, hogy betegek. Ugyanaz, mintha megölsz valakit, attól, hgy elmebeteg vagy még a másik nem támad fel. Ha egy pedofil megerőszakol egy gyereket, akkor a tény, hogy beteg nem törli el a kárt amit okozott!
2015. ápr. 24. 16:01
 3/39 anonim ***** válasza:
74%
Mert könnyű mindent betegségekre fogni. Ennyi erővel taposhatnám én is az összes törvényt a világon, mondva azzal "hát de én beteg vagyok".
2015. ápr. 24. 16:02
 4/39 A kérdező kommentje:
Én érzem, nagyon is. De mégiscsak egy betegség. Undorodni beteg emberektől, gyűlölni őket? Milyen dolgo ez, hogy lesz ettől bármi is jobb?
2015. ápr. 24. 16:03
 5/39 A kérdező kommentje:

Nem olvastok figyelmesen, a nyitóban ott van, hogy nem gyerekmolesztálásról beszélek és nem erőszakról. Szótagoljam, hátha úgy érthetőbb?

A pedofilok nem közveszélyesek, ez tévhit.

2015. ápr. 24. 16:04
 6/39 anonim ***** válasza:
78%
Ott van hogy "ha felbátrodnak". Arrogancia helyett te is inkább a szövegértést gyakorold. Nyugodj meg, jó oka van annak, hogy már a pedofil képek nézegetését is tiltják, az ember ugyanis olyan állat, ami könnyen elpofátlanodik ha idejekorán nem verik képen a miheztartás végett.
2015. ápr. 24. 16:06
 7/39 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor feleslegesen koptattad a billentyűzetet, mert ilyen alapon mindenki közveszélyes, aki már egyszer is rákiabált egy másik emberre. Mert mi lesz, ha megöli haragjában?
2015. ápr. 24. 16:07
 8/39 anonim ***** válasza:
38%

Egy beteg lelkű, mocskos perverz vagy, és még van pofád itt reklámozni az undorító, veszélyes hajlamaidat.

Ez úgy betegség, mint az "alkoholbetegség", azaz az alkoholizmus. Tehetsz ellene. Ha nem teszel ellene, bűnös vagy.

Te látható módon nem akarsz tenni a mocskos perverz vágyad ellen, hanem elfogadod. Az ilyeneket táborba kellene zárni, vagy belelőni a Dunába.

2015. ápr. 24. 16:09
 9/39 anonim ***** válasza:
24%

Mondjuk értem, hogyan mondod. De nem tisztáztad rendesen, ezért heves reakciókat kapsz/kaphatsz - ugyanúgy, mint minden olyan témakört feszegetve, ami tabu.

Viszont a pedofília, azt hiszem, nem egy, az emberrel született betegség. Értsd, kialakul. Ergo ez nem olyan betegség, mint a -pl.- vakság.

Nem minden beteg embert kell sajnálni. Attól, hogy beteg... nem oszt, nem szoroz. A pszichopatákat sem sajnálom (és ők sem magukat).

2015. ápr. 24. 16:09
 10/39 A kérdező kommentje:

És ha kialakul, az mit változtat? Senki sem akarja ezt ép ésszel. Gyerekkorban, fiatalkorban alakul ki.

Senki sem akarja, hogy sajnálják a pedofilokat, de gyűlölni minek? Az csak rosszabbá tehet mindent.

2015. ápr. 24. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!