Miért vagyok dühös azokra, akik szeretkeznek? Valamely pszichés ok állhat a háttérben?
14-es.
És ezt miből állapítottad meg? Képzeld, hogy nyomi nem vagyok nyomi. Kinézetre teljesen átlagos ember vagyok, senki nem mondaná meg azt, hogy milyen gondolataim vannak. Lehet, hogy te is láttál már, lehetséges, hogy egy pillanatra összefutottunk már valahol. Sosem lehet tudni. Azonban jobb nyitva tartani az embernek a szemét.
13-as.
De attól még tudniuk kéne. Nem sunyiba kéne járni szakemberhez.
...
Mivel tény, hogy nem tudom, hogy nézel ki, csak egy módon érthettem: hogy agyban vagy nyomi. Amit bizonyítottál is.
De remélem, elmész valahova, qrvára nem hiányzik nekünk, hogy embereket késelj meg, csak mert szerencsétlen vagy.
Igen, nem ártana felkeresned egy szakembert. Mert a szíved joga, hogy mit csinálsz az életeddel, mikor kezded meg a nemi életed, de azt, hogy nem bírod elviselni, hogy más hogyan éli az életet, az nem oké.
"Addig nincs gondom az illetővel, amíg meg nem tudom, hogy szexelni szokott, de mihelyst megtudom, akkor aztán meg tudnám fojtani."
Nem tudom ezt hogy oldod meg, mert ha a legtöbb ismerősöd már 23 éves igen nagy eséllyel szexelt már mind, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!