Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi lehet a háttérben?

Szerintetek mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés
3hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, boldogok vagyunk, de mégis van valami, ami nem teszi ezt az kapcsolatot egésszé.Heti 2-3 alkalommal tudunk találkozni. Több hétvégét is együtt tölthettünk volna, de ő nem alszik nálam és persze én meg nem aludhatok nála. A szülei nem szeretnek, ő pedig arra hivatkozik, hogy valami eltitkolni-valója van, ezért nem alszik nálam. Fogalmam sincs mi lehet az. Állítása szerint megérteném, ha tudnám. Gondoltam már betegségre, másik kapcsolatra. De semmi. A szexuális életünkkel semmi gond, sőt. Túlnyomó részt nála játszik nagyobb szerepet a vágy.

2013. okt. 16. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem Batman van a hátteremen!
2013. okt. 16. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Huh ez sok minden lehet.

Például él velük egy családtag akit ő gondoz, így estére mindig otthon kell lennie.

Vagy szülői elvárás miatt nem töltheti máshol az éjszakát.

Nem lehet olyan ami a kapcsolatotokat veszélyezteti, mert akkor kifogásokat keresne, és nem azt mondaná, hogy titkolnivalója van. Egyszerűen van valami, amit még a kapcsolatotok rövidsége miatt nem akar elmondani. Az is lehet, hogy neki kell este valami tortúrát végigcsinálnia amit nem akar hogy láss. Légy türelmes.

2013. okt. 16. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:

-gyereke van

-távkapcsolatban él és a fickó hétvégente hazajár

-hétvégén dolgozik, de valami olyat, amit nagyon szégyell

2013. okt. 16. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyereke van.
2013. okt. 16. 15:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon egyszerű a dolog.

Tegnap kinyögte.

A kapcsolatunk "elején" még erősen élt benne az exe és ezért nem akart velem aludni ill nem szeretett még úgy,mint most....pedig nem így éreztem.Így okkal merül fel bennem a kérdés,hogy most igazán szeret,úgy ahogy én?

Már rábólintott az együtt alvásra is egyébként.

2013. okt. 17. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!