Valóban van barátja vagy mi lehet a háttérben?
Van egy lány aki bejön nekem és a jelzések alapján (testbeszéd)úgy vettem észre ő is érdeklődik irántam. Munkahelyen ismertem meg én biztonsági őrként dolgozom ott ő pedig az üzlet egyik alkalmazottja.Az egyik közösségi oldalon meg is jelöltem mint ismerőst igen rövid idő alatt vissza is jelölt. egy kommentre hivatkozva azt a választ kaptam, hogy ne írjak neki ilyet, mert nem fog örülni neki a barátja. Párnapja egy balul elsült figyelmesség miatt hangosan kinevetett. A lényeg az volt, hogy a nadrág farzsebén a zseb sarokpontján található apró kerek fémdíszt szösznek néztem melyről kiderült hogy nem az. Égett is a fejem rá se mertem nézni, de mégis kerestem a lehetőséget arra, hogy elkaphassam a szemei tekintetét.
Le akar rázni vagy így akarja az iránta táplált érzéseimet kideríteni? (Pár napja indult a dolog) Mit akar ezzel elérni, ha van barátja akkor miért mondott igent egy 4 fős eseményre, melyhez hozzátette akkor másnap nem megy suliba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!