Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 13 éves vagyok, nem tudom...

13 éves vagyok, nem tudom mivan velem?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, nem tudom mivan velem csomószor hangulat változásom van, sokszor depressziós vagyok, és meg akarok halni. Mivel arra gondolok, hogy mi értelme van élni semmi jó nincs benne. Nem örülök mikor felkelek, mivel tudom, hogy ez a napom is szar lesz. Mit tegyek?

2015. ápr. 18. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megértem a szüleid, bizonyára féltenek. A futás csak egy példa volt, egy pszichiáter ajánlotta nekem. És sokan mondták már, hogy használ... enyhíti a depressziót. Olvasás nem érdekel? Rengetegféle könyv van, valami biztos van, ami érdekel téged. Iratkozz be egy könyv kölcsönzőbe. Gyerekként nagyon szerettem olvasni, olyankor elmerültem az én kis lelki világomba. Vagy tarthatnál esetleg valamiféle kis állatot, olyat, aminek nincs nagy mozgás igénye. Sok mindennel lehet foglalkozni. Nézhetsz filmeket is, animékat, sorozatokat, dokumentum filmeket stb. Vagy elkezdhetsz tanulni egy nyelvet.
2015. ápr. 19. 14:13
 12/13 anonim válasza:
Probald ki ezt: egy kis fuzetbe irj naponta 5 dolgot ami aznap tortent veled es jo, vagy barmi ami oromet okozott neked. Ha gondolod irj privatba, ott meg szivesen segitek
2015. ápr. 19. 15:38
 13/13 gublug ***** válasza:

Hm. Thorwald Dethlefsen szerint viszont meg kell élni, ha tényleg depressziós vagy, azaz a diagnózis depresszió.

Ajánlom a Sors mint esély című könyvét!

2015. máj. 1. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!