Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 13 éves vagyok, nem tudom...

13 éves vagyok, nem tudom mivan velem?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, nem tudom mivan velem csomószor hangulat változásom van, sokszor depressziós vagyok, és meg akarok halni. Mivel arra gondolok, hogy mi értelme van élni semmi jó nincs benne. Nem örülök mikor felkelek, mivel tudom, hogy ez a napom is szar lesz. Mit tegyek?

2015. ápr. 18. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Ott van a válasz a kérdésedben: 13 éves vagy.

Tini vagy, ez egy ilyen időszak, majd kinövöd.

2015. ápr. 18. 19:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenfajta hormonális változás egyben hangulatváltozással is jár. Ilyen a szülés utáni depresszió, a menopauzánál fellépő hangulatváltozás is.
2015. ápr. 18. 19:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális. Kamaszkorban szinte természetes a hangulatingadozás. Próbáld meg a dolgok pozitív oldalát nézni, az életet pedig ne úgy fogd fel hogy "értelmetlen", hiszen mindennek van értelme, csak meg kell találni azt.

Nyugi, pár év, és mindent másképpen látsz majd. :)

2015. ápr. 18. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Van értelme. Felfogás kérdése. Ha pedig nincs értelme, tedd értelmessé. Tűzz ki célokat, reális, elérhető célokat. Ha elérsz valamit, azzal nő az önbizalmad is. Az életnek nincs értelme. Miért, a halálnak mi értelme van?? Ha élsz, akkor másokért is élhetsz, hatni tudsz másokra. És máris van értelme élned.
2015. ápr. 18. 19:40
 5/13 gublug ***** válasza:
90%

Az előző válasz adónak igaza van a maga nemében.

Ám velem sose fordult elő ilyesmi.

Valószínű az van Swaggy, hogy nem tudod miért születtél meg, honnan jössz, és hova tartasz. Nincs életcélod - amit megértek a korod miatt - és a környezeted nem istápol, hogy értelmes legyél.

Tehát a környezeted nem istápol a közmédia pedig hülyévé formálja a korosztályod, de még az idősebbeket is.

Ha laknál egy hétig az utcán, más lenne a hangulatod miután visszatérhetnél haza. Tudom, ez nagyduma, de nem vicc.

Fesd, rajzold, írd, szobrászkodd ki magadból a bánatod.

Ne igyál, ne dohányozz és ne drogozz, hanem az előző mondat szerint járj el.

2015. ápr. 18. 19:40
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Sosem fordult velem elő ilyesmi? Ez hatalmas tévedés.
2015. ápr. 18. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Érdekes.... Nekem nem volt ilyen depizõ kénszerem, tiniként se. Durva mi?!
2015. ápr. 18. 19:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt van még egy tipp : Ne hadj időt a depresszióra. Menj futni, kellemesen elfáradsz majd, szabadisd fel a szorongásaidat. Vagyis foglald le magad. Másrészt viszont nem szabad úgy neki indulni a napnak hogy ez a nap is szar lesz. Minél jobban belemerülsz az ilyen gondolatokba, annál jobban kedvezel a depressziónak. Ha úgy érzed hogy sirnod kell, ne fojtsd magadba. Nem szégyen. És mégvalami. A világ és az élet, valóban tele van rossz dolgokkal, de EZ NEM A TE GONDOD. Mindig csak azzal foglalkozz, ami téged érint. Ez egy erős depressziós szavai most. Ne hagyd hogy eluralkodjanak rajtad ezek a dolgok. Remélem segitettem.
2015. ápr. 18. 20:02
 9/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek.Sokat segített:))
2015. ápr. 19. 13:35
 10/13 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a szüleim elégge szigorúak és nem engednek ki az utcára se egyedül pedig szivesen csinálnák mondjuk futást vagy egyébb dologt
2015. ápr. 19. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!