Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mivan velem? Miért van az hogy utálok valakit akivel sose volt szerelmi kapcsolatom, de sajnos része az életemnek de ha a közelemben van vonzódom hozzá.
mindkettő-gyűlölet és vonzalom is mély tőből fakad, nem vagyok agyspecilista de lehet hogy ugyanarról a területről. vizsont gondold át mi az ami vonzóvá teszi számodra. lehet hogy csak dugni akarsz egy olan nővel akit igazán gyűlölsz? h igen lehet h van vlami efféle fétised, ami nem szégyen csak tudni kell kezelni.
B opció hogy esetleg a személyisége nem vonz de a külseje emlékeztet valkire akit szertsz vagy szerettél
Nos köszönöm a válaszokat.Egyébként nő vagyok 28 éves,voltam már szerelmes most is az vagyok az exembe..szóval ez biztos nem ilyesmi.
Ha ilyen megtörténne inkább lőném fejbe magam,, annyira taszít maga az ember a jelleme nem tudom leírni.
Egyébként a főnököm fia,aki viszont mintha a nagyapám lenne és úgy is kezel mint a lányát,nem lehetek elég hálás neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!