Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz e, hogy a németek,...

Igaz e, hogy a németek, franciák, és általában a nyugat-európai népek megvetik, lenézik a kelet-európai embereket? Általános jelenségről van e szó?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 16. 12:45
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, életem egyik legszebb hete volt, amit ott töltöttem. Emlekszem, mikor jött hozzánk vissza lány, leszállt a buszról,és egészen felderült az arca,mikor észrevett engem. Minden ételt megevett,amit anyukam főzött.
2015. nov. 7. 23:28
 42/45 anonim ***** válasza:
35%
igen, de tarják magukat annyira intelligensnek, hogy legalább nem áreztetik.
2015. nov. 14. 21:46
 43/45 Attilabranko válasza:
75%
Én 18 éve élek külföldön. Spanyolban,Franciában,Hollandiában,Angliában,Belgiumban,Németországban,Dániában,Ausztriában és svájcban éltem élek, és dolgoztam dolgozom. És 100% ban biztosan mondom nektek ,hogy IGEN LENÉZNEK MINKET,és álltalában véve a gyengébb gazdasággal rendelkező országból jött embreket.Ők felsőbbrendüek!
2017. máj. 21. 11:50
 44/45 anonim ***** válasza:
Hát ja. Akik pár hétre mennek, vagy mondjuk egy zárt közösségbe (hippi kommuna, erasmus, külföldi magyar közösség, (művészeti) iskolák, sportkörök, önkéntes közösség, stb.) azok teljesen máshogy élik meg, mint akik valóban a helyiekkel találkoznak, és nem a helyi elvarázsolt hippikkel, outsiderekkel (stb.) Amúgy én még hippi családnál is éltem, és még ott is éreztem megkülönböztetést (kissé lesajnálva aggódtak értem az országom miatt, meg ilyenek, mert hogy az kb. a pokol kapuja). Mindenhol vannak kivételek, és igen, én is találkoztam kivételekkel, akik nem néztek le, de az ilyen emberek tényleg kivételesek. Vagy nagyon felvilágosultak, vagy idealisták. A nagy többség nem ilyen. Ami több mint 90%. Esetlegesen a nyitottság, kedvesség álarca mögé bújva idiótaként kezelnek (ez mondjuk talán a legáltalánosabb), egyáltalán nem egyenrangúként. Tehát főleg lenézik a magyarokat, legyen a magyaroknak bármilyen iskolai végzettségük. Esetlegesen kis egzotikus állatként kezelnek, vagy nőként mondjuk egzotikus szépségként, teljesen objektivizálva, nem emberként, hanem húsként.
2017. máj. 21. 12:57
 45/45 anonim ***** válasza:

Általános a jelenség, de nem összefogó jelleggel. Alulinformált, túlzottan és szemellenzősen patrióta emberek mindenhol vannak. Néha közegtől is függ. Van, aki ritkábban tapasztalja, van, aki gyakrabban.

Egy ismerősünk fogadott be holland cserediákokat, és rácsodálkoztak, hogy nem jurtában lakunk és van nálunk hűtő. Amerikaiakkal is beszéltem anno, és ők meg, amíg nem jöttek át hozzánk, azt hitték, hogy Mo. a Szovjetunió tagja volt, komplett mélyszegénységben áll az egész ország és háborús övezetben vagyunk.

2017. szept. 6. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!