Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért léteznek ilyen undorító...

Miért léteznek ilyen undorító emberek? (molesztálás)

Figyelt kérdés

Par eve, mikor villamoson utaztam, tortent ez az eset. Keso februar/ kora marcius volt. Hetek ota az volt az elso nap, amikor sutott a nap. A villamos utolso kocsijanak hatuljaban voltam. Csak paran alltak, a tobbiek mind a szekeken ultek. Delutan egy-ketto korul volt.

Odaalltam a lepcso aljara, es az ajton at neztem a napsutest. A lepcso tetejen, a korlat masik oldalan egy 30 koruli, kopasz, melegitonadragos nagyon magas pasi allt.

Annyira elveztem a napfenyt, hogy a kulvilag szinte teljesen megszunt szamomra. A jobbkezem a korlaton volt. A szemem sarkabol lattam, hogy valami kozelit fele. Azt hittem, hogy a pasi keze az. Pont, mielott leszalltam volna (2 megallot mentem), ereztem, hogy valami hozzaer a kezemhez. Odaneztem, es lattam, hogy a nemiszerve az. Annyira meglepodtem, hogy nem tudtam, mit csinaljak. Csak annyit nyogtem ki magambol, hogy "Fuj!". A pasi az ellenkezo iranyba indult. Nekem semmi nem jutott eszembe, az se, hogy a rendorseget hivjam. Tele voltam undorral es gyulolettel, otthon addig mostam es suroltam a kezem, amig veres nem lett.

Miota ez megtortent, keptelen vagyok bizni a ferfiakban es undorodom a nemi szervuktol. Mar a latvanyatol is enyhe hanyingert erzek. (Arrol nem is beszelve, hogy sokaig tartott, hogy normalisan tudjak gondolkodni a szexrol ezutan es ne prud modon. De igy se tudom magam elkepzelni, hogy valaha is lefekudjek ferfival. Max novel fogok szeretkezni)

Azt nem ertem, hogy valakinek hogy jut ilyen eszebe ilyen undormany. Raadasul ilyen alattomos, fereg modon, amikor nem figyelek oda. Basszus, csak 16 eves kislany voltam.

Azon is gondolkodtam mar, hogy vajon a tobbi utas latta-e ezt, vagy ahogy kozeledik a peniszevel. Mert ha latta valaki, akkor miert nem szolt?

Illetve sokszor hallottam mar, hogy ilyen (szexualis zaklatas, molesztalas stb) csak a kihivo oltozkodesu, szexi lanyokkal tortenik. Hat en tulsulyos voltam, talpig vastag, fekete kabatban.

Egyaltalan nem ertem, miert leteznek a Foldon ilyen ferges, korcs, undorito "emberek"!

Bocs, hogy ilyen hosszu volt es hogy nincs ekezetes betu. Es legyszives ne irjatok privit, csak kommentben valaszoljatok, ha akartok.

2015. ápr. 13. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%

"Max novel fogok szeretkezni"

"Egyaltalan nem ertem, miert leteznek a Foldon ilyen ferges, korcs, undorito "emberek" "

Más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem...

2015. ápr. 22. 13:01
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem ezt alsó hangon is nagyon túlreagálod.

jól írta valaki, hogy pszichológushoz kell menned, mert ha egy ilyen dolog évekig vagy örökre kibillent az egyensúlyodból, az "nem egészséges".

gondolom, hogy bűntudatod van, amit akár magad sem látsz, mert különben nem hivatkoztál volna arra, hogy túlsúlyos vagy, meg vastag kabátod van (mintha ez lenne az ártatlanság feltétele...)

velem is volt ilyen, nekem nyomta a buszon az ember a farkát, hátulról, hát mit mondjak, pár óráig bosszankodtam rajta. ráadásul tömeg volt, és mire rájöttem, mit csinál, és hogy direkt csinálja, már percekig élvezkedett rajtam.

én is gimis voltam akkor. de hát van ilyen, mint látjuk, emiatt nem fog megállni az életem.

emberekkel sokkal nagyobb traumák történnek, és MUSZÁJ rajtuk túltenni magukat. ez csak egy epizód, ne túlozd el a saját érdekedben. és tényleg kérd szakember segítségét.

2015. máj. 13. 11:08
 13/14 anonim ***** válasza:

hát szerintem is erősen túlreagálod. velem 6 évesen volt olyan kb, hogy egyszer az áruházban egy fura ember hátulról benyúlt a számba és az ujját elkezdte huzigálni a fogaimon... :D na pl azt nem tudtam hova tenni, aztán megcsinálta még többször.. én meg nem mertem szólni szüleimnek. de így visszagondolva azt nem is értem mi volt. :D

de volt buszos esetem is, dörgölőzős, meg h buszmegállóban mellettem verte a farkát egy pasi... de csak röhögtem egyet rajta és erre elszaladt:D

fura, hogy neked ez ekkora traumát okozott... meg h te ettől most leszbikus leszel :D nem vagy túl stabil ha ilyesmi évekre tönkreteszi a szexuális életed, menj pszichológushoz

2015. máj. 13. 14:37
 14/14 anonim válasza:
Tudom, hogy en meg kicsit fiatal vagyok ehhez mert en meg csak 10 eves vagyok. De ebben az evben egy fiu osztalytarsam napkoziben elkezdte simogatni a labam!!! Nagyon szar erzes volt es, hogy ilyen fiatalon 10 evesen elkezd ugymond zaklatni (molesztalni) lányokat! Mit tegyek?
2023. márc. 25. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!