Mivan akkor ha egy 4 éves gyerek molesztál egy huszonévest? (megtörtént eset)
Valószínü az, hogy a 4 éves azért csinál ilyeneket, mert a 20-on éves "kezdeményezett"
és innen tanulta meg?
vagy egyszerüen így született, hogy ilyeneket csinál?
Ki kezdte?
de ne már! ez nem ilyen egyszerű!
Valaminek csak kellett történnie, amitől ilyet csinál egy gyerek!
En olyanrol hallottam, amikor egy 6 eves kisläny a bätyjänak a 27 eves feleseget molesztälta. Rämäszott miközben aludt.
Sajos ez is megtörtent eset.
Amugy ez a kiscsaj agyilag nem nagyon beszämithato.
Igen. gondoltam hogy a felnőtt kezdte.
ÉS MIELŐTT BÁRKI FÉLREÉRTENÉ
én nem szerepelek ebben a történetben!
reinkarnációs elmélet:
azt tudom még elképzelni, hogy valami szexmániás reinkarnálódott a gyerek testébe, és ezért tudja ilyen korán hogy mi az a szexualitás.
(tudom ebben nem mindenki hisz, de azért nem hülyeség. )
és akik nem fogták fel a kérdést, ott az elején, azoknak leegyszerüsítem:
> (nagyon) kisgyerek molesztált felnőttet.
miért? <
attól, hogy olyasmit csinált, amit egy felnőtt molesztálásnak hív, attól még nem az volt. Egy ilyen kicsi gyereknek nem áll olyan szinten az agya, hogy belássa a cselekményei következményeit.
Ha egy kisgyerek megfogja egy nő mellét, az nem szexuális zaklatás. A kisgyerek nem tudja sem azt, hogy mi a szexualitás, sem azt, hogy mi a molesztálás, nem azt, hogy ha ő megfogja valaki valamilyen testrészét, az miért rossz.
De valóban, valószínűleg azért csinálja, mert valaki más(valószínűleg nem az a felnőtt, aki szóba került) vele is ezt csinálta. És így dolgozza fel. Eltanulta a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!