Mivan akkor ha egy 4 éves gyerek molesztál egy huszonévest? (megtörtént eset)
Figyelt kérdés
Valószínü az, hogy a 4 éves azért csinál ilyeneket, mert a 20-on éves "kezdeményezett"
és innen tanulta meg?
vagy egyszerüen így született, hogy ilyeneket csinál?
Ki kezdte?
2014. jan. 5. 10:02
11/15 anonim válasza:
konkrétan mi volt az a molesztálás?
12/15 A kérdező kommentje:
konkrétan? pénisz dörzsölés...
a hangsúly a "dörzsölés" szón van,
mert ha a kisgyerek nem tudná mi az a szexualitás, akkor nem dörzsölte volna, csak max megfogta volna. de igy..
elég ilyesztő...
2014. jan. 14. 15:46
13/15 anonim válasza:
te komolyan beteg vagy, ha azt feltételezed, hogy egy 4 éves szexuális indíttatásból dörzsölgeti valakinek a nemi szervét...a 20 éves felnőtt, meg gondolom finoman leállította a gyereket
14/15 anonim válasza:
lehet ezt latta a "nagyoktol". mikor a szolok nem latjak le kell keverni neki egy hatalmas nyakast, aztan ha megy panaszodni... ugyis te vagy a felnott, aki az istenert se bantana a kis idiota molesztalot ;)
15/15 anonim válasza:
Elég regi kérdés, de most találtam rá. Nem hinném hogy egy ilyen korú gyerek ezt tényleg szexuálisan csinálná. Esetleg látta az anyját, vagy filmben valakit aki ezt csinálta, és azt hitte ez valami kedves vagy jó dolog. Vagy csak véletlenül, az volt neki legközelebb, és ott simogatta meg az embert. Óvodapedagógusnak tanulok, és az első gyakorlatomon egy kisfiú meghúzta a pólómat a nyakánál, és bedugta a kezét alá, pont a mellemhez. Alig múlt 3 éves. Nem kerítettem neki nagy feneket, finoman kivettem a kezét, és visszahúztam a pólóm. Én akkor arra gondoltam hogy esetleg néha még szoptatja az anyja, vagy nem rég szokott le a cicizésről, és a mell számára megnyugtató. Nem láttam bele semmiféle szexuális dolgot, mint ahogy nem is volt benne ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!