Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehetne tenni azért hogy...

Mit lehetne tenni azért hogy civilizáltabban viselkedjenek az emberek?

Figyelt kérdés

Például a társasházunk ajtaját úgy csapkodják hogy régen a téeszcsé istállók bejáratain az üzekedő tehenek is civilizáltabban mentek át. Vagy kiabálnak a társasház folyosóján, mint valami züllött bordélyházban. Ráadásul csupa olyan dologról ami még egy kocsmában is megbotránkoztató lenne. Vagy az emeleti lépcsőkorlátokat (tehát a saját életterüket) összefirkálják. De amint például ezen a képen látszik, odakint is hasonlóan viselkednek:

[link]

25 éve a rendszerváltás előtt még civilizáltabbak voltak. Mi változtatta ilyenné az embereket? És persze mit lehetne tenni amitől mondjuk Bécs előkelőbb negyedeiben érezné magát az ember és nem a Balkán egyik züllött kocsmájának bordélyházában? Persze van egy gyanúm hogy semmit, de azért hátha vannak jó ötletek.

2015. ápr. 5. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Komoly az a buszmegallo, ezek ellen siman fel lehet lepni torveny szerint, mivel komoly anyagi kart is okoztak.

Mondjuk a bizonyitashoz kell egy kamerat felszerelni, ezek ma mar nem tul dragak.

2015. ápr. 5. 12:18
 2/3 anonim ***** válasza:

mondjuk a rendőrség tagjainak nagy részét lecserélni és nem ilyen fatökűeket alkalmazni akik a normális embereket lincselik, a bűnözők felett meg elnéznek. engem nem egyszer szégyenítettek meg az utcán, igazoltattak (lekérték az adataimat, erkölcsileg tiszta vagyok) majd kipakoltattak meg átvizsgáltak, felhúzatták a nadrágszárát satöbbi

és nem vagyok roma, rendesen öltözködök, sőt még csöves sem vagyok.

remélem olvassa ezt egy rendőr, mert megkérdezném, hogy ezt a törvény megengedi és a személyiségi jogok ilyenkor hol vannak?

2015. ápr. 5. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Sehogy. Költözz ossze hasonló emberekkel. Az emberek többsége igenytelen egy allat.
2015. ápr. 5. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!