2/18 anonim válasza:
Nem zavar :)
a legtöbb rocker srácnak is hosszú haja van :D sőt szinte nekem csak olyan ismerősöm van akinek hosszú a haja :D
3/18 anonim válasza:
Dehogy..:D főleg ha rocker.;) legjobb párosítás :)
5/18 anonim válasza:
Hát engem zavar, főleg úgy, hogy a legtöbben ápolatlanok. :/
6/18 anonim válasza:
Nekem mindig is tetszettek a hosszabb hajú fiúk, de én ez alatt leginkább a max. vállig érőre gondolok. Most utálni fogtok ezért, de nekem Harry Styles nagyon bejön a hosszú hajával: [link]
És imádom, amikor kontyba rakja, de ahogy láttam más férfiakon, rajtuk is tetszett: [link]
De mindig is tetszettek a hosszabb hajú fiúk, emlékszem, kb. 12 éves lehettem, amikor bele voltam esve egy vállig érő hajú fiúba, és sokkot kaptam, amikor egyik nap levágta a haját, mert úgy szerettem a hosszú haját. :D :D
7/18 anonim válasza:
Engem zavar. Valahogy nagyon nem jön be.
8/18 anonim válasza:
9/18 anonim válasza:
Nem zavar, tetszenek a hosszú hajú fiúk. :)
10/18 A kérdező kommentje:
Hasonló hajam van mint Harrynek csak még elég "gané" módon hordom. Szerintem most olyan átlagos kinézetem van de elkéne kezdeni "stílusosan" öltözködnön, csak nem tudom hogyan
2015. ápr. 4. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!