Ez most tényleg probléma lenne?
Olvastam egy cikket valami noname oldalon, ahol a "modern fiatal férfiakról" írtak.
A cikk nagyjából arról szolt, hogy manapság senkiben nincs egyéniség, mindenki ugyanúgy öltözködik, ugyan olyan haja van, az is csak divatból. Hozzáteszem, ebben van igazság. Látok embereket akik levágatják a kötelező "divatfrizurát", közben olyan hülyén néznek ki vele, hogy az nem igaz. Nekem is olyan hajam van, de én azért vágatok ilyet, mert nekem jól áll, könnyű úgy gyorsan belőni, hogy kinézzek is valahogy. A lényeg most nem is ez.
A cikkben felhoztak egy olyan dolgot, hogy manapság már az is sokat költ a külsejére, aki azt nem engedheti meg. Kérdem én, ez probléma?
Akinek nincs pénze, az nézzen ki úgy mint valami ágrólszakadt?
Vegyen mindenki 5 számmal nagyobb leselejtezett ruhát, mert az olcsó?
Még azt is felhozták negatívumnak, hogy a férfiak sokat válogatnak a parfümök között.
Az nem lenne baj, ha mindenki ugyanazt olcsó arcszeszt és parfümöt használná, vagy esetleg minden 3. ember bűzlene, mert "Neked erre nem futja, legyél csak büdös"?
Ti mit gondoltok?
Ja nem, dehogy is. Nem támadásnak szántam.
Csak komolyan kíváncsi lennék, hogy mit tartasz egyedeinek. Vagyis egyáltalán mi az egyedi.
Az jogos, hogy aki a divatot követi, az nem lehet egyedi. Azonban akkor sem leszel egyedi, ha elegánsan öltözöl, akkor sem ha beöltözöl rockernek, akkor sem ha felveszed a raszta stílust. Szóval egyedi teljes mértékben akkor lennék, ha lemennék mondjuk egy bőrgatyában, papucsban, hawaii ingben hosszú zöld hajjal. Ha így tennék, akkor 1) hülyének nézne mindenki, 2) igénytelen hatást keltenék, mert nem törődök azzal, hogy nézek ki. Azért kérdeztem.
Az nem baj, ha vki ad magára, de az sztem igenis baj, akár legyen férfi, akár legyen nő, hogyha nem telik neki rá, mégis túlköltekezi magát ruhák, kiegészítők terén, mert megérdemli a márkásat blablabla. Én nő vagyok, trukálóból öltözködöm, mégis, merem állítani, hogy sokkal igényesebben, ízlésesebben, modernebben vagyok sokszor felöltözve, mint pár olyan társam, aki veri a mellét arra, hogy ő a H&M szezonális kollekciójánál alább nem adja... közben meg azt sem tudja, mi mivel passzol össze, és úgy néz ki, mintha a kutya szájából rángatták volna ki a cuccait. Tehát ízlésesen kis pénzből is lehet öltözni (és igen, férfiaknak is), és nem feltétlenül kell számokkal nagyobb/kisebb vagy szakadt ruhákban járnia...
Azt viszont nem értem, miért baj, hogy aki megteheti, az válogat :D. Inkább válogasson sokat, és találja meg azt, ami tényleg tetszik neki, minthogy melelégedjen vmi szarral, amiben nem is érzi jól magát vagy nagyon bóvli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!