Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi okozhatja a hangulat...

Ensam skog kérdése:

Mi okozhatja a hangulat ingadozást?

Figyelt kérdés

Soha senkivel nem beszéltem még erről ide is félve fordulok.

Mostanában van, hogy egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozik a hangulatom. Egy szer tök jó a kedvem aztán a következő pillanatba letargia minden ok nélkül. Megkérdezem magamtól miért vagyok itt, mi értelmem van, mindent unok amiért 5 perce még oda voltam. Rám tör a magány érzése. Semminek nem látom értelmét. Semmilyen külső hatás nem történik ilyenkor ami ezt kiválthatná. Simán végzem a kis dolgomat és bamm mint egy villám csapás. Többször is volt ilyen mostanában de nagyon zavaró. Olyan mintha jönne valaki egy hatalmas porszívóval és kiszívná szó szerinte az életerőmet. Belül hirtelen üres leszek. Kívül semmi nem látszik rajtam nem nagyon mutatom ki az érzéseimet. Ilyenkor nagyon sok energiát kell belefektetnem abba, hogy pozitív dolgokra gondoljak és valamennyire vissza hozzam magam az életbe.

Mással is volt már hasonló? Mitől lehet ez?

2015. ápr. 3. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Kamasz korban ez teljesen normális. Később lehet bipoláris rendellenesség egy olyan formája amibe a fázisok gyorsan váltják egymást.
2015. ápr. 3. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,velem is ez szokott lenni. Nekem azért,mert néha eszembe jutnak olyan emlékek amiket inkább elfelejtenék és kitörölnék az agyamból.Pl.egy számomra fontos ember barátságát vesztettem el,és ez amikor eszembe jut mindegy,hogy hol vagyok és,hogy épp mit csinálok,mindig elrontja a kedvem. Sajnos,ez általában a legrosszabb helyzetekben szokott előfordulni. Nem lehet,hogy van valami ilyesmi neked is a háttérben?
2015. ápr. 3. 19:07
 3/4 A kérdező kommentje:
25 leszek. Olyanok ezek az érzések mint mikor sok alkoholt iszol. Nem tudsz a hatása felett uralkodni és ez csak úgy jön. De van, hogy rám tör a jó kedv ugyanígy. Ijesztő.
2015. ápr. 3. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak ilyen periódusaim még 25-éves korom környékén is. Nem olyan rossz ez. Ha meg művész vagy akkor kifejezetten hasznos. 29/F
2015. ápr. 3. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!