Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell bunkó tahónak...

Miért kell bunkó tahónak lenni az eladóval?

Figyelt kérdés

Dolgoztam gyorsétteremben a kasszában, és egyszerűen nem értem az ilyen embereket.

Közli mit szeretne, majd ha 2 másodpercen belül nincs előtte, akkor meg bunkón beszól.

Volt, hogy mondtam a vendégnek, hogy az egyik ételre még kicsit várni kell, mert a konyhán még nem készült el, erre beszólt, hogy "tanulja meg elvégezni a munkáját".

Nem csak én, a többi munkatársam is kapott beszólásokat néha.

Miért jó ez?

Ezt azért nem értem, mert nekem hiába van rossz napom, én képtelen lennék bunkó lenni egy eladóval, max akkor, ha ő is nagyon bunkó. Miért jó ez egyes embereknek? Ők mit szólnának hozzá, ha valaki őket sértegetné a munkahelyükön a vevők közül?

2015. ápr. 3. 12:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Próbálom röviden leírni az egyik esetemet a patikában:

Bejött egy kisgyermekes anyuka a gyógyszertárba, aki a patika közepén, a bevásárlókocsiban hagyta a gyerekét, majd elment kb. 10 méterrel odébb a kozmetikumokat nézegetni. Eközben a gyerek levert egy dobozt a nyitott polcról. Mindössze annyit csináltam, hogy egy méterrel odébb toltam a gyereket a kocsival együtt, aki ennyi miatt elkezdett sírni. A rémült, felelőtlen anyuka automatikusan megvádolt azzal, hogy bántom a gyerekét, biztos azért sírt... Elképesztően megalázó volt a szituáció.....

2023. márc. 24. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!