OLX-en lebeszéltük az üzletet az eladóval, ma reggel kellett utalnom a pénzt el is utaltam. Aztán megakartam írni neki az oldalon, hogy meg volt, de már törölte a hírdetést. Oda lesz a pénzemnek?
Tippek a biztonságos vásárláshoz
Miközben a hirdetéseket böngészi, javasoljuk, hogy olyan terméket válasszon, amelyik a lakóhelye közelében található, így személyesen is át tudja venni. Átvételkor meg tudja nézni, valóban megfelelő-e a termék. Soha ne utaljon előre pénzt, akkor sem, ha az eladó ezt kéri! Ilyen esetben keressen tovább az OLX.hu kínálatában, biztosan talál a lakóhelyéhez közel hasonló terméket.
Mit tehetek, ha pórul jártam?
Minden esetben minél előbb tegyen feljelentést a lakóhelye szerint illetékes rendőrkapitányságon! Nyomtasson ki minden olyan anyagot, ami az adásvétellel kapcsolatos - a hirdetés oldala, az eladóval folytatott üzenetváltások - és vigye magával! Az OLX.hu mindenben segíti a hatóságok munkáját a sikeres és eredményes vizsgálat érdekében.
"Postázási címet, meg mindent lezsíroztunk, számom is meg van neki, de nekem nincs az övé"
OMG
"Még a hétvégét kivárom hátha felveszi a kapcsolatot, ha nem akkor meg megyek feljelenteni."
Úristen. Körberöhögnek a rendőrségen ha valami pár tízezer forintos dologról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!