Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor voltatok az életetekben...

Mikor voltatok az életetekben eddig a legidegesebbek?

Figyelt kérdés
Amikor már majd szétrobbantatok a dühtől/feszültségtől.

2015. márc. 28. 22:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
13, neked aztán voltak "élményeid"...
2018. dec. 26. 23:48
 22/25 anonim ***** válasza:

Talán nem is tudom megmondani, hogy mi volt a leg idegesebb lillanatom, de megvan a top 10 kibukásom montázsom. Ha valakit érdekel, annak leírok egyet vagy kettőt.

Ezek amúgy mind 2-3 éves esetek a jobbik esetben.

2019. jan. 7. 08:27
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

Egyeseknek nem értem hogy ezek miért a legidegesebb pillanatok h “jajjistenem a szüleim nem értik meg..” “karot kapom indokolatlanul” jajj kisemberek,annyira nem éltetetek még. Kívánom h ezek is maradjanak a legidegesebb pillanatok

Én a legidegesebb a bátyám és nagyapám halálánál és apám infarktusánál voltam,meg a saját autóbalesetemnel h megmarad e a lábam

2019. ápr. 21. 12:26
 24/25 anonim ***** válasza:
31%

1. Szüleim utaztak vidékre, amikor apum vezetés közben agyvérzést kapott és belecsúsztak egy árokba. Apum 6 nap múlva meghalt, anyum kisebb sérülésekkel megúszta, a kocsink eleje rommá tört (persze, utóbbi volt a legkisebb gond).

2. Ezután pár évvel anyumnál daganatot találtak, viszont még időben észrevették, így kemoterápiával sikerült őt megmenteni.

3. Ezután 1 évvel én kerültem kórházba hasnyálmirigy-gyulladással és kérdéses volt, hogy megmaradok-e. Szerencsére jó orvosok kezeltek, így túléltem a dolgot.

Lenne még több is, de azokat most nem sorolom fel.

2019. ápr. 21. 12:50
 25/25 anonim ***** válasza:
6%

Elég lobbanékony természet vagyok, szóval több dühkitörésemre is volt példa sajnos. Hirtelen az az eset jut eszembe, amikor gimiben iszogatni mentünk néhány osztálytársammal, és az egyikük, akinek bejött a barátnőm, féltékenységtől vezérelten közölte, hogy szerinte le sem szarom őt, kvázi nem érdemlem meg, hogy egyáltalán szóba álljon velem. Tudom, hogy nem hangzik súlyosnak, és tényleg nem volt az, de ott és akkor valamiért nagyon elborult tőle az agyam, olyan hangerővel üvöltöttem egy sort, hogy az egész kocsma elcsendesedett, a csapos is lehalkította a zenét.

A szó más értelmében feszült aznap reggel voltam (össze is hánytam magam), amikor a nagyszüleim bevittek a bíróságra. Váltak a szüleim, apám beidézett, mint saját tanúját, és annak ellenére, hogy két éven át (a per lefolyása alatt) módszeresen terrorizált a családjával együtt, a bírónő afelé hajlott, hogy neki adja az elsődleges felügyeleti jogot. Tudtam, hogy a vallomásomon fog múlni a végső ítélet, mivel előre be lett jelentve, hogy több tárgyalás nem lesz. 11 évesen kicsit megterhelő volt ez lelkileg, na.

2019. ápr. 21. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!