Mikor voltatok az életetekben eddig a legidegesebbek?
Amikor apukámat rohammentő vitte be a kórházba mert ömlött belőle a vér, többször elvesztette az eszméletét is útközben. A kórházban meg kint várakoztatták a folyosón egy órát aztán meg haza akarták küldeni. (Úgy döngetett be a háziorvosa a kórházba utána, miközben telefonálgatott.)
Irtam is a kórháznak egy nem túl szép levelet a jogi osztályra(?). Ami a betegek érdekeit védi.
Egyszer volt olyan kedves meglepetés karácsonykor, hogy kirámolták a padlást a felújítási munkák alatt. Nem volt semmi komolyabb érték ott, mondjuk a mai napig nem értem, hogy mit kezdenek 1 doboz tartalékcsempével...
De szóval megyek fel a műfenyőért és a díszekért és tök üres az egész. Se fa, se díszek. (Az se, amit gyerekként mi csináltunk, vagy úgy kaptuk akárkitől, vagy olyan helyről vettük, ami már nincs, és pótolhatatlan, stb. Szupi, váratlan kiadás volt 24.-én reggel ez a kis imprózás. Állok sorban a pénztárnál 2 kiló dísszel, mert hát kell a csicsa az ünnephez, erre beáll mellém egy nő és be akart vágni elém. Hát a mai napig bánom, hogy nem küldtem el cifrábban azt a nőt a búsba a szeretet ünnepén, de komolyan..:D Veszekedünk egy sort, de szerintem látta rajta, ha jobb ha rámhagyja. Ha komolyan elém állt volna én tuti megdobálom a sok kis szaros dísszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!