Mikor voltatok az életetekben eddig a legidegesebbek?
Amikor egy konditermeket üzemeltető testépítő kur.a felhívta a fülem hallatán a rendőr ismerőseit (vagy amik neki) és kimosatta magát 3 szemtanú ellenében mégpedig olyan jól, hogy a végén nem egyedül ő hanem egyedül én lettem a hibás.
Amikor egy hatósági állatorvos 17 évesen a saját házamban pelenkásnak nevezett mert számonkértem, hogy mit ígért meg pár hete az állatási engedélyeimmel kapcsolatban.
Amikor a tesóm 40 mill visszajáró kölcsön helyett kimatekozta, hogy egálban vagyunk.
Amikor ellopott a pályázatíróm 2 ötletemet szabadalmaztatás előtt/közben.
Amikor lakott területen kívül <80 kmh val látok valakit négy keréken mozogni.
Nem folytatom
Amikor anyáék nem akarták megérteni, hogy milyen fontos a cica ivartalanítása. Mondtam nekik, hogy szeretném ivartalanítani a benti lánycicusunkat, mert tüzeléskor meg fog őrülni és méhgyulladást is kaphat, amibe akár bele is halhat. Anyáék ezt nem értették meg, azt mondták nem kell, apukám munkahelyén úgyis van egy kóbor fiúcica, majd elhozzák ide aztán a miénknek születnek tőle kiscicáik, és máris nem lesz probléma. Na, én ezen kiakadtam :D Azt tudni kell, hogy ebben az évben 3 cicusomat is elvesztettem, és nem bírnám ki, ha azon a tízezer forinton vagy a sok kismacskán múlna a mostani cicám élete. Szerencsére ezt végül sikerült normálisan megbeszélni.
A másik meg az volt, amikor rajtakaptam a bátyámat, hogy nem szappannal mos kezet Wc után, hanem csak az ujja végét lemossa egy kis vízzel. Erre vagyok a legjobban allergiás, mert utána a bacis kezével végigfogdos mindent, minden bacis lesz és undorító... :/
Amikor kaptam suliban egy karót teljesen indokolatlanul.
Erre hazafele a suliból egy velem szembe jövő muksó felfigyelt az arcomra, látta, hogy nem igen kéne most hozzám szólni, erre a marhája mégis beszólt. Úgy állon b_asztam, hogy hanyatt zuhant, aztán elfutottam. De aztán mikor lenyugodtam, arra gondoltam, hogy 15 évesen milyen erős vagyok. ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!