Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan olyan fiatal,...

Van itt olyan olyan fiatal, aki kizárólag tudatos megfontolás miatt nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
A nem leírásának örülnék.
2015. márc. 28. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Van, pl én úgy hiszem, hogy én az vagyok.

Ha megerőltetném magam biztos tudnék magamban bnőt szerezni aki gyereket is szülne, de minek és mire? 94e-et keresek, ebből soha nem lesz ház, sem lakás, max albérlet, ami alapból elvisz belőle minimum 60e-et. Ha a bnőm is ennyit keresne, akkor az egyikünk fizetése elmenne a rezsire, másikunk fizetéséből élnénk. Azaz mókuskerék, amiből soha nem lehetne szabadulni. Nyomorognánk életünk végéig valami koszos panellakásban, semmi luxus, semmi utazás, sem másra nem telne.

Így inkább lemondok erről, de nyugisabban élek, több jut mint akkor jutna. nem vagyok röghöz kötve sem személyhez, sem helyhez.

26F

2015. márc. 28. 20:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Én sem akarok. Nem érdekelnek, és tudom, hogy nem tudnám megadni nekik a kellő mennyiségű figyelmet és szeretet ebből kifolyólag. Meg drágák is.
2015. márc. 29. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!