Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért válaszolnak csupa olyan...

Miért válaszolnak csupa olyan dolgot az emberek a kérdésekre, amit a kérdező nem kérdezett?

Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 23:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mert nagyon sok esetben nincs fekete-fehér válasz. A kérdésből adódóan felmerülnek más aspektusok, más problematikák, egy kérdést sokféle képen lehet értelmezni.

Persze ez nem igaz arra, amikor tényleg semmi köze a válasznak a kérdéshez.

2015. márc. 27. 10:04
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem szoktam budikefét nyalogatni
2015. márc. 27. 12:25
 13/22 anonim ***** válasza:
Amit X fontosnak tart, azt te nem biztos, hogy fontosnak tartasz, így a sorok közt lehet, hogy elbújik a válasz, csak te nem veszed észre. Szerencsére máshogy jár minden embernek az agya.
2015. márc. 27. 18:55
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Igazatok van, de nem arra gondolok, hogy más a véleménye, meg ilyesmi. Arra, hogy például megkérdezed, hogy mondjuk hogyan fesd be a hajad ilyenre vagy olyanra, erre azt a választ kapod, hogy az már nem divat. (Nem a módszer, nem az, hogy mondjuk már a fodrászok nem csinálnak olyat vagy ilyesmi.) Vagy megkérdezed, mikor adják a tv-ben ezt meg azt (tudom, google a barátom, de ez csak egy példa, hirtelen ez jutott eszembe), és erre mondjuk közli, hogy neki nincs tévéje, mert szerinte az nem jó. Szóval amikor értelme sem volt odaírnia, azt nem értem egyszerűen.
2015. márc. 27. 19:11
 15/22 anonim ***** válasza:
44%

Miért, kérdező, veled a való életben sosincs olyan, hogy valaki megkérdezi, mikor kezdődik a tévében a Való Világ, te meg azt mondod neki, hogy szerinted a Való Világ hülyeség?

Mert ha te soha nem csinálsz ilyet, akkor ne haragudj, hogy ezt mondom, de kissé autista vagy. Minden normális ember rendszeresen kommunikál így.

2015. márc. 27. 19:26
 16/22 A kérdező kommentje:
Ha tőlem ezt valaki személy szerint megkérdezi, az más szituáció. Itt nem párbeszédek folynak, illetve igen, de itt nem odamegyek hozzád, és konkrétan tőled kérdezem, hanem be kell lépned a beszélgetésbe. ha valaki odajön, és megkérdezi a valóvilágot, elmondom, hogy hülyeség, de ha valaki a neten kérdez a valóvilágról, nem megyek csak oda én, saját erőfeszítésből (igen, tudom, hatalmas erőfeszítés), hogy elmondjam.
2015. márc. 27. 19:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Mert a válaszolók nem a kérdezők r*b@ncai.
2015. márc. 28. 20:14
 18/22 A kérdező kommentje:
Csak ha ilyen stílusban írnak.
2015. márc. 29. 21:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is tettem már fel pár kérdést. Sokszor az első válaszoló beböfögi, hogy: "Nem tudom!"

Elég idegesítő. De akkor minek ír?

2017. jún. 17. 20:59
 20/22 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz, bár ott sejtem, hogy értesítést akar, és azért ír.
2017. jún. 18. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!