Ti is észreveszitek, hogy néhányan úgy válaszolnak, hogy nem olvassák el a kérdést/kérdező kommentjeit?
Figyelt kérdés
Nem is arra válaszolnak, ami a kérdés...2014. febr. 6. 23:09
1/6 anonim válasza:
Szerintem olajon probald megparolni :)
2/6 anonim válasza:
Akik ezt csinaljak azok csak a pontokat gyujtik, nem segiteni akarnak. Elozo is en voltam.
4/6 anonim válasza:
És mire gyűjtik a pontokat? Talán levásárolhatják a teszkóban? Vagy beleszámít a felvételibe? :D
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Én is észrevettem. Ahogy mindenki más is, aki elég értelmes az ok-okozati összefüggések (vagy azok hiányának) felismeréséhez (és elolvasták a kérdést, illetve a nem rá adott válaszokat).
5/6 anonim válasza:
4-es!
Azért jó ha gyűlnek a pontok, mert lehet vele hizlalni a májunkat, hogy milyen ügyesek vagyunk.
Ha meg lepontoznának véletlenül, akkor lehet mire fogni, hogy miért van rossz napunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!