Mi a véleményetek arról, amikor valaki feltesz egy kérdést, sokan válaszolnak rá, de a kérdező nem is reagál a válaszokra?
Én egyszer megkérdeztem egy kérdezőtől, hogy miért nem válaszol a kérdésekre legalább annyival, hogy hasznos volt, és köszönöm szépen.
Az volt a válasz, hogy ő minden választ hasznosnak ítélt.
Ez is egy módja a reagálásnak, csak sajnos, mi nem tudjuk meg.
Vagy nem tudja, hogy tud hozzászólni?
Én ha felteszek egy kérdést, mindig írok a válaszokhoz, mert felmerül valami, vagy legalább megköszönöm.
Engem is zavar, ha nem ír semmit, főleg ha olyan a téma, hogy ezer dolog felmerül és a válaszadók már azon veszekednek :D
No persze!
Reagál, amikor senki más nem volt hajlandó válaszolni neki egy őrült hülye (főzéssel kapcsolatos) kérdésére. Megszántam, írtam neki. Utána pedig lehülyézett, hogy semmit nem értek a főzéshez, akkor inkább meg se szólaljak, hülyeségre nem kíváncsi, és egyéb hasonló dolgokkal úgy kiosztotta a fejemet, hogy .... Ilyenkor mi van????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!