Miért van az, hogy sokan nem képesek a kérdésre válaszolni, hanem mindenféle hülyeséget írnak válaszként?
Vannak ostoba kérdések, ezeket is azért teszi fel valaki, mert érdekelné valamiért a válasz. A VÁLASZ MELLETT lehet véleményt is kifejezni. Erre miért nem képesek az emberek? És ha egy kérdést nem értenek, miért nem lehet értelmesen elmondani, hogy mit nem értenek benne? És miért kell HÜLYESÉGEKET válaszolni? Hiszen azért is van ez az oldal, mert "amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted". Ezt miért nem veszik figyelembe a válaszolók?
Ez különösen erre, a szerelem, szex kategóriája érvényes. Miért nem lehet elfogadni, ha valakinek hülye kérdései vannak és itt óhajtja feltenni, és nem személyesen akar vele valakit fárasztani?
És miért kell a hejesírási hibákba és fogalmazási hibákba kötni bele? Ha kétértelmű is egy kérdés, általában érthető, mire gondol a kérdező, de ha nem, meg lehet normálisan is kérdezni.
örülök, hogy értelmes válasz jött, felpontozlak. már az ilyen válaszokat is nagyon értékelem.
Kb. olyan a jelenség, hogy töridogában elkezd az illető pl. a fizikai képletekről írni, azok is annyira tartoznak oda. Lehet, hogy egyes válaszolók még életükben nem írtak dolgozatot, amiért nem tudnak a témánál maradni?
Ezeket már én is kérdeztem, csak a sok nagyokos töröltette. Az a helyzet am h ebbe a topikba sokan csak trollkodni járnak. A másik meg: Nem tudtad h a neten mindenki nyelvtan tudós.
Én sem értem miért nem lehet a kérdésre válaszolni hanem pattogni meg kötekedni.
Am készülj fel h töröltetik a kérdést :D
lehet h ez igaz! De felesleges vele foglalkoznod, hidd el ugy sem fog változni semmi sem!
Ezaz oldal erről szól.....van hogy a hülyeségről..és az ostobákról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!