Az emberek miért hisznek el mindenféle hülyeséget, ahelyett hogy utána járnának a dolgoknak, és saját hitet dolgoznának ki?
Ahogy a hívők nem tudják egyértelműen bebizonyítani Isten létezését,te sem tudod bebizonyítani az ellenkezőjét! Még is hiszed,hogy nincs Isten.
Még azt sem tudja senki bebizonyítani,hogy a világ miként jött létre!
Tudom,az ősrobbanás!
De az hogyan keletkezett,miből?
Az anyagmegmaradás törvényét bebizonyították. De azt is,hogy semmiből nem keletkezik semmi!
Kedves buszke93!
Jómagam egy racionálisan gondolkodó embernek tartom magam, és elhiheted hogy én olyan dolgot nem fogadok el, amire semmilyen bizonyíték nem áll a rendelkezésemre.
Én Keresztény vallású ember vagyok és meggyőződésem hogy azért még a magukat Kereszténynek tartó emberek közül sem ismerik sokan a saját vallásukat, ezért van az hogy a Keresztény hitet sokan a hiszékenységgel azonosítják.
Én alaposan utánanéztem a Kereszténység Szent Könyvének a Bibliának, és a kutatásaim során azt vettem észre hogy meglepően pontos történelmileg, hűen ábrázolja az a korabeli szokásokat. Régészeti feltárások bizonyítják a Biblia igaz voltát, ráadásul a Bibliában beteljesedett jövendölések vanank, amelyek ugyancsak ellenőrizhetőek.
Ezek, és még más dolgok is a kutatásaim után rádöbbentettek arra hogy a Bibliát ugyan emberek írták le de a Mindenható Isten ihletésére, és így már örömmel fogadom el a - nem a látszat, érdekből való, hanem a - Biblián alapuló Kereszténységet. Ha ez érdekel, akkor javaslom olvasd el Lukcsá Evangéliumát és az Apostolok Cselekedeteit, ami egy nagyszerű orvos műve, és alapostan utána járt a dolgoknak.
F/23
ma 15:56
Igen, én is így gondolom.
Mert lusták.
Csak te vagy olyan szorgos, hogy youtube videók feljelentgetése közben még filozófiai kérdéseken is legyen időd gondolkodni.
ma 17:44
Hát igen, tág az érdeklődési köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!