Nem zavar benneteket hogy nem válaszolnak a kérdezők?
Ha tehettem átolvasom a halakkal kapcsolatos dolgokat, még tanuló fokozatba vagyok akvarisztikai téren, viszont már engem idegesít, de frankón, hogy egy kérdés utána síri csend van pedig totál értelmes választ kapott a kérdésre a kérdező.
Nektek tényleg ekkora a türelmetek? Ha igen akkor ez irigylésre méltó.
Én most nem fogom köszöngetni a válaszokat csak fura hogy ekkora par@sztok az emberek, és ti mégis segítetek nekik.
Nem vagyunk egyformák :)
Ha nem köszöni meg ez van, csak reméli az ember hogy hallgat a tanácsokra a feltett kérdésével kapcsán.
Igen sokat seigtenek a válaszok én úgy csinálom googlibe darakór gyakori és kidobja egyből a pöpec válaszokat
meg akvárium mértet gyakori, belső szürő milyen akvárium szürő gyakori ecetera.......
Sok span igy gyorstalpalózik thx mégegyszer hogy csináljátok.
Ha valaki nem köszöni meg, azt leginkább leszarom, végül is ha jól emlékszem, a szabályzat szerint sem kell köszönetekkel foglalni a helyet... bár tény, hogy jól esik, és annyi rengeteg fölösleges dolog mellett, ami itt elhangzik, szerintem normális lenne egy "kösz".
De van aki csak ritkán van, és nem tudja a szokásokat, vagy a kérdésben köszöni meg előre.
Ha valami gond van, és harapófogóval kell kihúzni mindent a kérdezőből, milyen paraméterek, tartási körülmény, stb, és arra nem válaszol, azt nem tudom hova tenni.
Az olyan ember igazából meg se érdemelné a választ.
Csak a halakat sajnálom. De az ilyen emberek mellett legtöbb esetben már úgy is mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!