Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hányingerem van nők túlnyomó...

Hányingerem van nők túlnyomó többségétől. Ez valami betegség?

Figyelt kérdés

Ez nem vicc. Ülök a vonaton, ha nők ülnek velem szemben, rögtön háttal ülök nekik egy másik ülésre, hogy ne is lássam őket. Vagy akár átmegyek másik kocsiba. Kénytelen vagyok, ha nem akarom magamat elhányni.

De a hangjuk is zavar, ha női hangot hallok, komoly szédülés fog el.

Pontosan az kelt bennem irántuk hányingert, miért amivel vádolják őket egyesek: hosszú haj, rövid ész; beképzeltek, hidegek, durvák és érzelgősek, ennek ellenére érzékenynek és finomnak képzelik magukat.

Ostobák, IQ 20-as intelligencia, pacsulizzák és cicomázzák magukat, nyáron is csizmában járnak vagy magas sarkú cipőben kínozzák magukat, paradicsommadárnak, meg paprika jancsinak öltöznek.

Nem tőlük semmit megkérdezni, még az sem, hogy merre van a legközelebbi buszmegálló, mert garantáltan nem érti meg, és valami félrevezető ostobaságot válaszol; mert egyszerűen magas neki.

Én pedig nagyon sok mindent letudok olvasni bárki arcáról és tekintetéről, és az előbbi tulajdonságok ordítanak az arcukról. Sőt amúgy is rondák: legtöbbnek olyan feje van, mint egy uborkának, amire cipzárt szereltek.

De nem gyűlölőm őket, sokkal inkább sajnálom őket és hálát adok az égnek, hogy én nem nőnek születtem.

Ami meg még furcsább, látok jó képű srácokat, akik olyan ronda nőkkel kevernek, hogy csak na, pedig a kinézetük alapján milliószor jobbat is találhatnának maguknak.

Olyan nő is akad - de nagyon ritka - aki nem kelt bennem hányingert. Körülbelül ezer közül egy. Sőt mi több, az ilyen nőkre más srácok még kivétel nélkül azt mondták, hogy igencsak bomba nő, és majdnem megőrültek érte!

Egyébként szintén hányingert keltenek bennem az olyan melegek is, akik a meleg felvonuláson paradicsommadárnak, klozetkirálynőnek, meg paprika jancsinak cicomázzák és pacsulizzák magukat.

Sőt idővel rá kellett arra is jönnöm, hogy mely nők azok, akiktől legjobban hányingerem van: a bölcsész szakos hallgatóktól vagy végzettektől.

És azt hittem, hogy ennél már rosszabb nem lehet.

De amikor megláttam, hogy bölcsész lányokkal együtt milyen fiú hallgatók járnak, nahát az minden eddigieken túl tett.

Már ott tartok, hogy nejlon zacskó és gyömbér nélkül ki sem merek menni az utcára.

2015. márc. 26. 19:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az a válaszoló vagyok, akivel hosszabban beszéltél.

A nők öltözködése: értem, hogy téged mi zavar, de nem látod át a folyamatokat szerintem. ez nyilván egy társadalmi dolog, ami visszavezethető pl. a szépségmagazinokra, modellekre, divatszakmára (annak sok dolgozója férfi!). Nyilván a nők egy vélt képnek akarnak megfelelni, nem egyszer csak felkeltek, és azt mondták: jó, akkor mától járjunk kényelmetlen cipőben! Ez ennél összetettebb, és nem hibáztathatod érte csak a nőket, de a férfiakat sem, ez valami folyamat, ami valahol egyszer elkezdődött.

"Mellesleg meg megjegyzés milyenek a bölcsész férfiak?

Szerintem fentebb már leírtam.

De akkor mondom máshogy. Olyanok mint a tipikus női buta de beképzelt liba és egy férfi eunuch kereszteződése.

És világítanak a sötétségtől.

Bölcsészkarok környéké már láttam párat, aki naponta vonatozgat fel vidékről. Ennek ellenére annyi esze sincs, hogy bérletet vegyen, pedig az sokkal olcsóbb lenne, plusz nem tartaná fenn a jegypénztárnál a többi jegyvásárlót feleslegesen. Hogy csak egy példát mondjak a rengeteg közül! Elég mulattatóak, de amikor az embernek hányingere is van, nem sok kedve van közben nevetni is.

Amikor meg felszállnak a vonatra, egyből úgy érzem magamat a bölcsészektől, mintha egy zombikkal teli hullaszállító vagonban utaznák.

És még ők nevezik magukat "humánnak", holott a legszögesebb ellenkezőjük és verik az orrukat állandóan efféle dolgokban a legdurvább kontárkodást végezve. "

De te ilyenek alapján ítélsz?

Amúgy nem látom a kérdés értelmét. Bizonygatod az igazad. de előtte megkérdezted, baj van-e veled. Ha az érdekel, mások mért nem hánynak ettől, akkor azt írd ki.

Elmondom, miért nevettem a kommenteden. Nem mondtam el tegnap este, emiatt azt szűrted le, hogy biztos értetlen vagyok. Van egy barátom, nem rég beszéltünk az utálkozás témaköréről. Nekem tipikus szavamjárása, hogy az ember nem úgy utál másokat, hogy így megy az utcán, és utálja, folyamatosan körülötte lebeg az utálat (ezen a barátom nevetett) hanem, ha mondjuk kikérik a véleményét, elkezd fröcsögni, de azért az ember, ha egyedül van, általában kibírja a dolgokat. Ezért nevettem, mert el foglak mondani a barátomnak. Én eddig azzal találkoztam, hogy utálunk valakit, akkor elkezdjük szidni, ha épp mellettünk áll valaki. De ha tök egyedül vagyunk, veszünk egy nagy levegőt és kész. Szóval kissé életképtelennek tűnsz. A másik dolog az idegesítően lekezelő és arrogáns stílusod, de azzal mondjuk nme vagy egyedül a világban.

2015. márc. 27. 20:07
 22/25 A kérdező kommentje:

Na neked tipikus női agyad van a rosszabbik fajtából!

Megy a szöveg, de ugyan mit zavar az téged, ha semmi valóság, semmi tárgyilagooság és semmi értelem nincs benne.

És azt már fentebb megírtam, hogy miért tettem fel a kérdést, hogy beteg vagyok-e vagy sem.

Az egy dolog: való igaz nem érzem magamat annak.

De ha igazam van, akkor az betegek, akik máshogy gondolják, mint én.

Ha nincs igazam, akkor viszont én vagyok a beteg.

A dolog tudod 2 esélyes, vagy ez vagy a másik, és ugyan nem érzem magamat betegnek, de szorult belém némi önkritika.

Hogy pedig a bölcsészek milyen sötétek, az kevésbé tűnik fel akkor, r elvannak vegyülve a tömegben.

De amikor egy kupacban vannak, az kész tragikomédia.

Szerintem innen eredhet a szemmel verés fogalma is.

És felhívnám a figyelmedet a "szem a lélektükre" mondásra is! A szem, a tekintet nagyon sokat elárul annak, aki tudja olvasni.

Én pedig tudom.

Valószínűleg ez okozza a hányingeremet is, az ilyen alakokat körül vevő negatív aura.

Aki ezt nem látja meg, annak nyilván hányingere sem lehet.

Az sem véletlen, hogy az ilyenek között van a legtöbb perverz és öngyilkos is.

Ha nem hiszed, akkor nézd csak végig a gimnáziumi irodalom tankönyvet, csak ilyenek vannak benne.

A szokások meg totál nem érdekelnek, ha 999 hülye a kútba ugrik, én akkor sem fogok utánuk ugrani.

Ezért emelem le a kalapomat az ezredik, kútba nem ugró lány előtt.

2015. márc. 27. 23:26
 23/25 anonim ***** válasza:

Na neked tipikus női agyad van a rosszabbik fajtából!

Megy a szöveg, de ugyan mit zavar az téged, ha semmi valóság, semmi tárgyilagooság és semmi értelem nincs benne.

-- megint egy olyan válasz, ahol a világért ki nem fejtenéd, miről beszélsz, csak dobálózol a hülyeségekkel. nem tudtuk meg, milyen a tipikus női agy, sem hogy ezt melyik mondatomra írtad, se semmit, de kijelentetted a lényeget, és most meg van mondva.

És azt már fentebb megírtam, hogy miért tettem fel a kérdést, hogy beteg vagyok-e vagy sem.

-- talán épp ezért fordulhatott elő, hogy utaltam rá. de pont azt mondtam, hogy nem fentebb kell leírni, hanem normális kérdést feltenni, ha választ vársz.

Hogy pedig a bölcsészek milyen sötétek, az kevésbé tűnik fel akkor, r elvannak vegyülve a tömegben.

De amikor egy kupacban vannak, az kész tragikomédia.

Szerintem innen eredhet a szemmel verés fogalma is.

- ezt a hülye következtetést

És felhívnám a figyelmedet a "szem a lélektükre" mondásra is! A szem, a tekintet nagyon sokat elárul annak, aki tudja olvasni.

Én pedig tudom.

- de ezek a hülye szövegek, hogy te tudsz olvasni az emberek arcáról, komolyan. egyik volt tanáromra emlékeztetsz, aki mindig előadta, hogy ő a diákok testtartásából megállapítja, hogy ki csinált házit, stb. meg hogy mért x-ben tartom a lábam. hát nem azért, mert magabiztos vagyok/nem vagyok, hanem mert gerincbeteg vagyok, nagyokos, és kényelmetlen a szék. mit tudsz te is kiolvasni bármiből is. vannak régi mondások, van esetleg igazságtartalmuk is, de nem arra valók, hogy valaki szinte szuperképesség szintre emelje őket a fantáziájában. amúgy ha már említettem a gerincbetegséget: ez is kapcsolódik a nők cipőviselési szokásához. én például csak bizonyos cipőket tudok felvenni. nem vagyok mozgássérült, de a csontjaim miatt nem tudok akármit hordani. honnan tudod te, hogy kinek mire milyen oka van.

Az sem véletlen, hogy az ilyenek között van a legtöbb perverz és öngyilkos is.

Ha nem hiszed, akkor nézd csak végig a gimnáziumi irodalom tankönyvet, csak ilyenek vannak benne.

- mert mérnökökből eszméletlen soknak kellett megtanulni az életrajzát. ez aztán a reprezentatív felmérés.

A szokások meg totál nem érdekelnek, ha 999 hülye a kútba ugrik, én akkor sem fogok utánuk ugrani.

Ezért emelem le a kalapomat az ezredik, kútba nem ugró lány előtt.

- ezt nem is mondtam, hogy nem lehet a többség hülye az egyén javára, én csak azt mondtam, hogy társadalmi jelenségek vannak, nem az, hogy a nők felébredtek és így döntöttek.

ez volt az utolsó válaszom neked, mert igazából semmi érdekem nem fűződik hozzá, hogy ne legyen hányingered.

2015. márc. 27. 23:36
 24/25 anonim ***** válasza:

-- talán épp ezért fordulhatott elő, hogy utaltam rá. de pont azt mondtam, hogy nem fentebb kell leírni, hanem normális kérdést feltenni, ha választ vársz. *

*mármint az alap kiírásban

2015. márc. 27. 23:38
 25/25 A kérdező kommentje:

Puszta ész nélküli beképzelt játszadozás a szavakkal amit írtál.

És legszívesebben lefényképeznénk egy kupac bölcsész szociobüfés szakosat, és beszúrnám ide fényképüket, de a magyar törvények szerint az engedélyük nélkül nem tehetem, főleg véleményemmel párosítva.

És hogy reprezentatív legyen, életkor nem iskolai végzettség kiválasztásban megmutogatni őket embereknek úgy, mondjuk egy kupac műegyetemista fényképeit is, és a kérdés az lenne, hogy (anélkül hogy bármit mondanánk nekik a fényképen szereplőkről) mondják meg, hogy szerintünk melyikek az értelmesebbek, meg hogy melyikük között lehet több perverz, szerintem nagyon érdekes válaszokat kapnánk!

De akár a két csoportnak fel lehetne tenni olyan kérdéseket is, hogy Csehország északi vagy déli határa határos az Atlanti-Óceánnal, hány Volt a feszültség a konnektorban, merre van a szomszéd utca, szintén lelepleznék a válaszok a valóságot!

2015. márc. 28. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!