Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hányingerem van nők túlnyomó...

Hányingerem van nők túlnyomó többségétől. Ez valami betegség?

Figyelt kérdés

Ez nem vicc. Ülök a vonaton, ha nők ülnek velem szemben, rögtön háttal ülök nekik egy másik ülésre, hogy ne is lássam őket. Vagy akár átmegyek másik kocsiba. Kénytelen vagyok, ha nem akarom magamat elhányni.

De a hangjuk is zavar, ha női hangot hallok, komoly szédülés fog el.

Pontosan az kelt bennem irántuk hányingert, miért amivel vádolják őket egyesek: hosszú haj, rövid ész; beképzeltek, hidegek, durvák és érzelgősek, ennek ellenére érzékenynek és finomnak képzelik magukat.

Ostobák, IQ 20-as intelligencia, pacsulizzák és cicomázzák magukat, nyáron is csizmában járnak vagy magas sarkú cipőben kínozzák magukat, paradicsommadárnak, meg paprika jancsinak öltöznek.

Nem tőlük semmit megkérdezni, még az sem, hogy merre van a legközelebbi buszmegálló, mert garantáltan nem érti meg, és valami félrevezető ostobaságot válaszol; mert egyszerűen magas neki.

Én pedig nagyon sok mindent letudok olvasni bárki arcáról és tekintetéről, és az előbbi tulajdonságok ordítanak az arcukról. Sőt amúgy is rondák: legtöbbnek olyan feje van, mint egy uborkának, amire cipzárt szereltek.

De nem gyűlölőm őket, sokkal inkább sajnálom őket és hálát adok az égnek, hogy én nem nőnek születtem.

Ami meg még furcsább, látok jó képű srácokat, akik olyan ronda nőkkel kevernek, hogy csak na, pedig a kinézetük alapján milliószor jobbat is találhatnának maguknak.

Olyan nő is akad - de nagyon ritka - aki nem kelt bennem hányingert. Körülbelül ezer közül egy. Sőt mi több, az ilyen nőkre más srácok még kivétel nélkül azt mondták, hogy igencsak bomba nő, és majdnem megőrültek érte!

Egyébként szintén hányingert keltenek bennem az olyan melegek is, akik a meleg felvonuláson paradicsommadárnak, klozetkirálynőnek, meg paprika jancsinak cicomázzák és pacsulizzák magukat.

Sőt idővel rá kellett arra is jönnöm, hogy mely nők azok, akiktől legjobban hányingerem van: a bölcsész szakos hallgatóktól vagy végzettektől.

És azt hittem, hogy ennél már rosszabb nem lehet.

De amikor megláttam, hogy bölcsész lányokkal együtt milyen fiú hallgatók járnak, nahát az minden eddigieken túl tett.

Már ott tartok, hogy nejlon zacskó és gyömbér nélkül ki sem merek menni az utcára.

2015. márc. 26. 19:39
1 2 3
 11/25 hugyosgalacsin ***** válasza:
egy olyan betegségben szenvedsz aminek a tünetei arra utalnak, hogy te egy vallás fanatikus zsidó vagy arab lennél
2015. márc. 26. 23:25
 12/25 A kérdező kommentje:

#9:

Milyenek a bölcsészek?

Hát egyrészt világítanak a sötétségtől.

Hol lehet ilyent feltűnően meglátni?

Egyetemek bölcsész szaka környékén, ahol egy kupacban jelennek meg.

Ide pontosan az a fajta lányok járnak, akiktől hányingerem van, csak ezekhez képest még alaposabban felturbózva.

És nem a melegek jönnek ide, hanem azok egy része, akit én a magam nyelvén nem is melegeknek nevezek, hanem hímringyónak. Az a fajta, aki rúzsozza, pacsuli kölnizi magát, fülbe valót hord, cicomázza magát, stb.

És nem értem a közgondolkodást, mert sokan megvetik az ilyeneket, de totál nem értem, mitől lesz ebből rögtön jó dolog, ha ezt nem egy férfi, hanem nő csinálja magával?

A női paradicsommadár és paprika jancsi és klozetkirálynő és ringyó ugyan miért lenne jobb?

Szerintem mindkettő ugyanolyan hányingerkelt és ostoba, hát így jönnek ide a nem a melegek, hanem csak azok egy, defektes része!

De az ilyen melegeken is túl tesznek cicoma nélkül is a bölcsész fiúk. Fiúk? Nyilván nem lányok, mert férfi nemi szervük van, szakálluk nő, stb., de valahogy se nőnek, se férfinek nagyon nem illilenek be.

Gondoltam lefényképezek párat a haverok rémisztgetésére, de nem ettem, mert egyszerűen féltem, hogy valami démon költözik tőlük a fényképezőgépemre, pedig máskor soha sem vagyok egyáltalán babonás!

Szóval ha valaki férfi, és mégis a tipikus buta liba tulajdonságai vannak, az még a női buta libáknál is borzasztóbb. A férfi irodalom tanárok szinte kivétel nélkül mind ilyenek, hogy idősebbekre is mondjak példát.

Másrészt meg pontosan olyanok a bölcsészek mint te!

A szövegértési képességed nulla, de azért neki állsz okoskodni, meg "szakdolgozatnak" nevezett sületlenséget írsz belőle. És nem érted, de nevetsz rajta: mint az úszni nem tudó kacsa a vízen, vagy a tyúk az abc-n.

Én egy szóval nem írtam, hogy minden férfi jó képű; én csak azt írtam, hogy azt nem tudom agyilag felfogni, hogy ha egyszer egy srác éppen jóképű, akkor miért van az, hogy olykor rettenetesen ronda és buta csajokkal jár, holott jó képűsége alapján komoly esély volna egy hozzá hasonlóan jóképű lány megtalálására.

Persze ez nem olyan könnyű, de ha nagyon akarná, akkor ha fáradtság és idő árán is, de sikerrel járhatna!

És azt sem írtam egy szóval sem, hogy minden nő ronda.

De erős igazságot érzek sajnos abban, hogy ha egy nő szép is, okos is, és rendes is, az már férfi.

De nem értek egyet vele egészen, mert egyrészt nem minden férfi szép és okos és rendes; - még akkor sem, ha nem bölcsész - meg azért a lányok között is akadnak ilyenek, de nagyon kevés, ahogy írtam mondjuk ezerből egy.

És maradék 999 az valóban nem egyforma, - én úgy szoktam ezt megélni, hogy az egyik rondább, mint a másik - de van bennük valami közös, ami egyformán rondává teszi őket.

És a rondaságon nem csak a külső kinézetet értem, sőt elsősorban éppen hogy nem ezt, hanem azt lelkivilágot, és gondolkodás módot, ami a jó emberismerőnek jól meglátható módon ábrázatként megjelenik az ilyen nők arcán.

És mint írtam, ami a csúcs, hogy azok a nők, akiktől nincs hányingerem, azokat a nőket szinte minden férfi bombanőnek tart!

Ez megint egy nagy rébusz, mert ha egy ó képű srác képes egy ronda nővel járni, abból ugye az lenne a logikus, hogy a még rondább nőket érezze bomba nőnek, de nem így van! Ki érti ezt?

Bár nyilván azért viselkedik így, mert vannak jellemhibái, és macsó birkaként megelégszik az olcsón megszerezhetővel, bármi árán is, miközben az igazán jó, belevaló, szép és értelmes lányok bezzeg kellenének neki, ha csak úgy ablakon berepülő sült galambként megkaphatná őket.

Az ilyen lányok előtt leveszem én is kalapomat.

2015. márc. 27. 02:32
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem azt kérdeztem, milyenek a bölcsészek, hanem milyen férfiakkal járnak.

Emiatt:

"De amikor megláttam, hogy bölcsész lányokkal együtt milyen fiú hallgatók járnak, nahát az minden eddigieken túl tett."

2015. márc. 27. 08:05
 14/25 anonim ***** válasza:

"A szövegértési képességed nulla, de azért neki állsz okoskodni, meg "szakdolgozatnak" nevezett sületlenséget írsz belőle. És nem érted, de nevetsz rajta: mint az úszni nem tudó kacsa a vízen, vagy a tyúk az abc-n.

Én egy szóval nem írtam, hogy minden férfi jó képű "

Neked rossz a szövegértésed, aminek semmi köze ahhoz, hogy bölcsész-e valaki: érettségi követelmény. Honnan veszed, hogy bölcsész vagyok, vagy hogy miből írom a szakdolgozatom?

Azt megértettem, hogy nem minden férfira mondtad, hogy jóképű. Nem is kell mindre azt mondani, hogy kiprovokáld a választ, hiszen a nőknek sem tetszik minden férfi. Elég ha csak néhányra mondod. De amúgy nyilván egy csipkelődő visszaválasz volt, gondolhatod.

Ezek szerint a bölcsész fiúk járnak a bölcsész lányokkal. Hát ez em volt elsőre evidens, mert feltételeztem, hogy akkor így mondtad volna, hogy bölcsész fiúk, nem pedig így körülírod, hogy akikkel a bölcsész lányok járnak. Ezért nem értettem.

Miért ne érteném, amit írsz? A stílusodon nevettem, nem a tartalmán.

2015. márc. 27. 08:11
 15/25 anonim ***** válasza:
Egyébként hogy válaszoljak a kérdésedre: azt kérdezed ez betegség-e. Nos, szerintem megérné megkérdezni egy szakembert. Nem azért mert nem szereted ezeket a nőket, hanem mert úgy látom, mindenkit utálsz, még ha azt is mondod, hogy nem.
2015. márc. 27. 08:14
 16/25 anonim ***** válasza:

"De amikor megláttam, hogy bölcsész lányokkal együtt milyen fiú hallgatók járnak, nahát az minden eddigieken túl tett. "

Most elolvasva még egyszer értem, hogy ezt félreértettem, de úgy gondoltam, hogy azért kezdted szidni a bölcsész fiúkat.

2015. márc. 27. 08:16
 17/25 anonim ***** válasza:
Hogy lezárjam végre a gondolatmenetet: ezzel egy férfi pszichológusoz menj el.
2015. márc. 27. 08:18
 18/25 A kérdező kommentje:

Mivel három egyforma százalékos válasz volt egymás után, ami logikailag is egybe függött, így feltételeztem, hogy mind a hármat te írtad.

Azt pedig elismerem, hogy a tyúkos hasonlatom nem a legjobb, mert a tyúk ugyan nem érti az abc-t, de legalább nem áll neki okoskodni, és nevetni rajta, és nem csinál belőle olyan áll fennkölt, beképzelt és minden ész nélküli elméletet, mint te.

Egyébként meg nagyon jól érzem magamat a bőrömben, és nem utálok senkit sem, de ami hányingerkeltő, attól bizony hányingerem lesz.

Csak mégis feltettem a kérdést, hogy hogyan lehet hogy nem mindenki van így. Meg vannak olyan olyan hányingert érző emberek, akik személyválogatóan éreznek hányingert: ha egy férfi cicomázza magát, az hányingerkeltő (a me3legek defektes része), ha egy nő, azért meg oda vannak. Pedig a kettő az egy és ugyanaz!

Ez éppen olyan álságos és hamis, sőt nem épelméjű viselkedés, mintha valaki a férfi székletet joggal büdösnek tartaná, míg a női székletért meg oxigén dús és tiszta levegőként habzsolná.

Mellesleg meg megjegyzés milyenek a bölcsész férfiak?

Szerintem fentebb már leírtam.

De akkor mondom máshogy. Olyanok mint a tipikus női buta de beképzelt liba és egy férfi eunuch kereszteződése.

És világítanak a sötétségtől.

Bölcsészkarok környéké már láttam párat, aki naponta vonatozgat fel vidékről. Ennek ellenére annyi esze sincs, hogy bérletet vegyen, pedig az sokkal olcsóbb lenne, plusz nem tartaná fenn a jegypénztárnál a többi jegyvásárlót feleslegesen. Hogy csak egy példát mondjak a rengeteg közül! Elég mulattatóak, de amikor az embernek hányingere is van, nem sok kedve van közben nevetni is.

Amikor meg felszállnak a vonatra, egyből úgy érzem magamat a bölcsészektől, mintha egy zombikkal teli hullaszállító vagonban utaznák.

És még ők nevezik magukat "humánnak", holott a legszögesebb ellenkezőjük és verik az orrukat állandóan efféle dolgokban a legdurvább kontárkodást végezve.

Szerintem ha én elmennék egy pszichiáterhez, azt állapítaná meg rólam, hogy genetikai károsodást okozott a látványuk, és valami ilyenektől mentes levegőzést javasolna.

2015. márc. 27. 10:42
 19/25 A kérdező kommentje:

hugyosgalacsin: nem vagyok se zsidó, se vallásos, nem hogy fanatikus.

A te válaszaid viszont benne a skizofréniát juttatják az eszembe, mert az ilyen emberek szeretnek olyan dolgok között összefüggést találni, melyek között nincsen.

Mellesleg meg talán az a fanatikus, aki nyáron is csizmát húz magára; meg tűsarkú cipőben elkövet érte mindent, hogy alig tudjon járni, mert kilyukasztja a füleit, mindezekkel szenvedést is okozva magának, csupán azért hogy fanatikusan eleget tegyen egy értelmetlen, sőt agyament, hibbant hóbortnak.

2015. márc. 27. 10:52
 20/25 anonim ***** válasza:

Én nem vitatkozom veled, megértelek. B

.zi bár tárva nyitva vár.

2015. márc. 27. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!