Ez valami betegség nálam?
Figyelt kérdés
Azt szeretem, ha minél kevesebb mindenem van (itt ált. tárgyakra értem). Igazából a lakásból is a minimál jön be, minél kisebb, kevesebb bútorral. A dísztárgyak a halálom, felesleges porfogók.
Felhalmozni se szeretek semmit, amit tudok egyből kidobom, vagy eladom. A ruhatáram is minimális, vásárolni pláne nem szeretek.
Pedig pénzem az van, de nem tudom mire elkölteni, mert nem kell semmi.
Utálom, ha birtokolniom kell valamit, sokan meg is jegyzik, hogy miért élek ilyen puritán életet, nincs semmim.
Szóval ez is valami betegség lehet?
2015. febr. 24. 13:11
1/3 anonim válasza:
Ez egy élet stílus. Nincs semmi bajod. Én meg olyan házat szeretnék ahol betonból vannak a falak és rohadtul barátságtalan rideg az egész. Van ilyen.
2/3 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem betegség! Ez a te egyéni ízlésed. Ha más megjegyzést tez azt maximum azért, mert ők nem ilyenek. De ez teljesen normális.
3/3 anonim válasza:
De élményeket gyűjtesz? Én a helyedben biztos sokat utaznék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!