Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a jellemetek/érzéseitek...

Ha a jellemetek/érzéseitek alakot ölthetne, kik/mik lennétek? És valójában milyenek vagytok, hogy néztek ki?

Figyelt kérdés

Én egy ó,-vagy középkorban élő kelta, vagy viking külsejű ősmagyar (ősmagyar alatt például szkítát értek) harcos lennék, akinek a tettei örökre megmaradnának a történelemben, de kiegyeznék egy (kelta) druidában is, aki a természetnek szenteli életét.

Valójában egy barna/sötétbarna hajú, sötétbarna szemű, átlagos külsejű magyar vagyok, aki ráadásul az utóbbi években elhízott.

22/F

2015. márc. 23. 02:50
 1/7 A kérdező kommentje:
(És akinek még a szakálla sem "akar" nőni...)
2015. márc. 23. 02:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem, az a bajom, hogy rossz korba születtem. Bár valaki szerint őrült vagyok.
2015. márc. 23. 03:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, világilag legalább jó helyre születtél. :D
2015. márc. 23. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is gyakran érzek így ,nem vagy egyedül és nem őrültél meg.

Én néha egy harcos lennék Középföldén és gyilkolnám az orkokat.

Máskor pedig a 18. században élő politikus aki a rabszolga tartók ellen küzd. (bár ez nem igen valósulna meg mert nő vagyok)

Vagy egy olyan hölgy lennék aki harcol a nők szavazati jogaiért.

Az utolsó 2-nél Angliában élnék.

Valójában egy fekete félhosszú hajú venyige alacsony nő vagyok.

2015. márc. 23. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem ördögszarvam és patám is lenne, hozzá angyalszárnyakkal, meg glóriával...

Valójában egy átlagos, szerény külsejű, szépnek mondott nő vagyok

2015. márc. 23. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy évmilliókon át meditáló szerzetes lennék, aki nem eszik, nem iszik, nem alszik, nem vesz levegőt; hegyeket lát megszületni és elkopni; folyókat, amint utat törnek a tengerhez, majd örökre elapadnak; új életformákat kialakulni és kihalni; majd végignézi, amint a vörös óriásnap elemészti a földet az ő porhüvelyével együtt, végül az is összezsugorodik kis fehér ponttá, hogy aztán elfeketedjen, mint a led az immár kikapcsolt tévé előtt. Vége a filmnek - jó éjszakát, örökkévaló szellem.

Középmagas, vékony testalkatú, szőke hajú fószer vagyok, amolyan művészlélek.

2015. márc. 23. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Én egy Istennő szeretnék lenni akár a mostani korban,az mindegy..mert egy Istennő végülis nincs korhoz kötve,mindenhol ott van.:D szeretem a görög istenes dolgokat,de pontosan nem tudom minek vagy kiknek az Istennője lennék...de semmiképpen sem gonosz..hanem valami igazságos és nagy tiszteletnek örvendő..és szép.Segíteném azokat,akiket szimpatikusnak találok az emberek között.

Igazából egy göndör barna hajú lány vagyok,kékeszöld szemekkel,vékony testalkattal..bár ez nem tudom hogy jön ide..

(19/L)

2015. márc. 23. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!