Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk áruljátok már el nekem, vannak nektek érzéseitek?
Figyelt kérdés
Tudtok szerelemből szeretni 2napnál tovább és tudjátok érezni egy lány hiányát? Vagy belétek van programozva a közömbösség és a nem törődömség. Kiábrándító tud lenni a viselkedésetek.!!!2014. szept. 4. 20:30
1/20 anonim válasza:
Nem, egy érzéketlen állat vagyok.
2/20 anonim válasza:
Megcsaltak, kidobtak. Eltaláltam?
3/20 anonim válasza:
Pont egy ilyen miatt nem tudok másba úgy beleszeretni, mint anno belé :( 23f
4/20 anonim válasza:
Képpel tudom a legjobban illusztrálni: [link]
5/20 anonim válasza:
Én találtam olyat, akinek vannak.
6/20 anonim válasza:
Mondd, hogy nem a külsője fogott meg! :)
7/20 anonim válasza:
Nem, nekem nincsenek..
És másnak sincs, minden fiú érzéketlen és pszichopata.
8/20 anonim válasza:
Isten engem csak félig teremtett meg,adott nagy faszt de nem adott lelket.
9/20 anonim válasza:
Létezik, legalábbis a párom ilyen. Rajta kívül még egyet se láttam, de őt nem adom semmiért.
10/20 anonim válasza:
nem mi mind gépek vagyunk akiket az űrből küldtek hogy összetörjük az összes nő szívét a földön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!