Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk áruljátok már el nekem, vannak nektek érzéseitek?
Figyelt kérdés
Tudtok szerelemből szeretni 2napnál tovább és tudjátok érezni egy lány hiányát? Vagy belétek van programozva a közömbösség és a nem törődömség. Kiábrándító tud lenni a viselkedésetek.!!!2014. szept. 4. 20:30
11/20 anonim válasza:
Igen, a barátom ilyen. Sőt, továbbmegyek: több ilyen fiút is ismerek. Olyan típusú lány vagyok, aki inkább a srácokkal jön ki; rengetegszer láttam már a haverjaimat csillogó szemmel, lelkendezve mesélni a szerelmükről.
12/20 anonim válasza:
1 hete öngyilkos akartam lenni egy lány miatt, ááá nem kicsit sem viselt meg, mindenki azt mondta ne törődjek vele, igen azóta pusztulnak az érzéseim.
15/20 anonim válasza:
Vannak csak van aki rejtegeti őket
16/20 anonim válasza:
több mint egy éve szerelmes vagyok egy lányba aki csak legjobb barátjának tekint. már volt pár pasija közben de én mégis kitartok mellette mert szeretem!!
csak tudod a csajoknak mindig a tapló pasik kellenek aztán csodálkoznak hogy átbaccák őket :) had illusztáljam
17/20 anonim válasza:
Ostoba vagy! Fel sem tudod kelteni IGAZI FÉRFIAK érdeklődését. A kis nyomik meg nem rajonganak érted 2 napnál tovább...
Most hova szarjak?!
18/20 anonim válasza:
Hogyne lennének érzéseik. Szerelmesek is tudnak lenni - van az úgy, hogy épp nem beléd, vagy nem belém, de attól még képesek rá. Beszélni a legtöbben nem szoktak az érzéseikről, de attól még azok léteznek.
19/20 anonim válasza:
Az a baj ,hogy túlságosan is érzékeny vagyok, szóval vannak, igen.
20/20 anonim válasza:
Amikor megrugdosok egy földön fekvő lányt akkor van, hogy nevetek. A boldogság pedig érzelem, tehát van! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!