Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan osszam be az időmet?

Hogyan osszam be az időmet?

Figyelt kérdés
Ha kezembe kerül a telefon mint most is akkor egész nap csak ezt nyomkodom és nem jut időm a tanulásra stb-re

2015. márc. 21. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Tedd el a telefont és ne ilyen hülyeségeke fogd, hogy nincs időd tnaulni.
2015. márc. 21. 13:55
 2/6 A kérdező kommentje:
komolyan függő vagyok!
2015. márc. 21. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy "nem jut idő" valamire. Mindenkinek arra van ideje, amire szakít.

Tedd le a telefont, marha egyszerű, sosem értettem, mit lehet egy telefonon folyamatosan nyomkodni, én az enyémet legszívesebben kivágnám az ablakon.

2015. márc. 21. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Hat ez eleg egyszeru, ha nincs annyi onkontrollod h letedd a telefont akk kapcsold ki es ugy nem latod ha jott barmilyen ertesitesed es akk nem lesz annyira vonzo. Ha pedig kikapcsoltad akk lerakod egy masik szobaba te meg leulsz tanulni es ha vegeztel akk visszakapcsolod
2015. márc. 22. 11:53
 5/6 A kérdező kommentje:
most is elterveztem hogy hétvégén tanulok erre most is ezt a sart nyomkodom, segítsetek lépéseket írjátok
2015. márc. 22. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki. Add oda anyukádnak/apukádnak, hogy estig ne adják vissza és kész. Legyen már valami akaraterőd, ne legyél ekkora szar.
2015. márc. 22. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!