SOS! Hogyan osszam be az időmet, hogy a kutyámmal minél tőbb időt tudjak tölteni?
Sziasztok :)
15 éves vagyok, 9.es én sajnos nem tudom jól beosztani az időmet. Leírom hogy hányig vagyok naponta suliban és kérem aki tud az segítsen rajtam :)!
Hétfő 7.30-15.00
Kedd 7.30-15.00
Szerda 7.30-15.00
Csütörtök 7.30-14.00
Péntek 7.30-15.00
Elég zsúfolt az órarendem sajnos.
Azt elmondom magamrol, hogy vannak tantárgyak amik nehezebben mennek, de altalaban hamar megjegyzem a dolgokat ugyhogy a tanulas gyorsan megy.
Legyszi segitsetek beosztani az időmet, mármint hogy hánytól hányig lenne jó a kutyaval jatszani, mikor etessem (napi 3 etetes mert meg kicsi), mikor setaltassam
Köszi mindenkinek !
Reggel mikor kelsz egy legalább 30 perces séta, és akkor van ez első etetés. (Séta után, mielőt elindulsz akkor etess!) Mondjuk 6:30-7:00-ig nem tudom, milyen messze van a sulid és mikor érsz be.
Amikor hazaérsz megint megeteted a kutyust, utána egyből tanulsz 1-1,5 órát, és kb. fél 5-re végzel. Fél 5-től hétig a kutyával vagy INTENZÍVEN. Tanítás, séta, játék, és alapengedelmesség minden napos átgyakorlása és amit még szeretnél. Eddig megvan a napi 3 óra. Ezután még tanulsz (ha van rá szükséged) esetleg mást csinálsz. Este 8-9 körül még elmentek egy jó nagyot sétálni, legalább 1 órát. Séta után (ez nagyon fontos, semmiképpen ne előtte!) van az utolsó etetés! Megvan a napi 4 órád. A kutyád boldog, mivel ennyi a minimum amit naponta AKTÍVAN kell vele foglalkoznod. És persze délután 3-tól reggel 7-ig minden nap veled van, és ez a lényeg. :) Mivel még kölyök, lehet hogy kevesebb is elég lenne, de ez a tisztességes. Hétvégén pedig ennek a duplája is jöhet akár, ha ráérsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!