Mit ajánlotok ilyen helyzetbe?
Figyelt kérdés
Az apám folyton bánt. Lelkileg és testileg is. Nem szoktam vele beszélgetni, mert nem lehet. Ez alatt azt értem, hogy nem kíváncsi rám. Volt, hogy megpofozott, megrángatott, megütött. És folytan kiabál velem, bántó dolgokat ordít. Bárcsak meg se születtem volna, úgy pofán ver, hogy kitörik az összes fogam. Minden nap tudatja velem, hogy felesleges, haszontalan, szükségtelen, idegesítő vagyok, hogy csak púp vagyok a hátán. Még kiskorú vagyok, nem költözhetek el, nincs hova mennem ha nem itthon laknék. Kilátástalan a helyzet. Fordultam már anyámhoz, aki olyanokat mondott, hogy itthon hagy apámmal és, hogy nem érti miért kellett neki család. Szálltam már szembe apámmal, de akkor nekem jött. Azóta kussolok és tűrök. Amiből elegem lett. Tippek, hogy hogyan lehetne elviselhetőbb életem ezekkel? Kort is írjatok légyszi, meg a nemeteket. Köszönöm:)2015. márc. 20. 15:43
2/2 3005 válasza:
+1 kollégiumhoz, nálunk is nayon gáz volt otthon a helyzet, a koli volt a kiút..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!