175 cm vagyok 16 éves,184 cm fölé szeretnék menni, modell munkák miatt, hogy tűnhetek magasabbnak akár ránézésre? Mit ajánlotok? étel? Mozgás? Leszek 184?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 22:27
1/4 anonim válasza:
Az egyik kollégám (kb 160 centi) úgy próbál magasabbnak tűnni, hogy kőkeményen cinege hangon énekel AC/DC-t, übermacsó rapzenét hallgat és minden pillanatban figyel arra, hogy kőkeményen macsónak tűnjön.
Már kínos amit csinál, lassan szólni fogok neki, hogy ez már nekem annyira kellemetlen, hogy inkább ássa el magát.
2/4 anonim válasza:
Csinálhatsz amit akarsz de nem leszel magasabb mint amilyenre kódolva vagy.
3/4 anonim válasza:
Már max. csak pár centit fogy nőni.
4/4 A kérdező kommentje:
első :DDDDD én inkább youtube csatornát csinálnék a srácról abból lehet pénzed:D
2014. dec. 1. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!