Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet-e férfi modell?

Lehet-e férfi modell?

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mennyi esélyel lehetek modell? Mondták már hogy hasonlítok Robert Pattinsonra, meg hogy elég karakteres arcom van. Csak azokkal van egy kis bőrhiba az arcomon, amire 7 hónapig gyógyszert szedtem. Ahhoz képes sokat változott az arcbőröm, azt mondta a doki olyan fél év múlva hbátlan lesz. Emellett 192cm magas vagyok 67 kilóval, ami elég soványka, sőt rendesen, de ezen lehet változtatni. Ja és szemüveges vagyok, egy ray-ban wayfarerhez hasonló keretem van csak ilye noname változatban. Szerintetek megér egy misét?

2014. nov. 12. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikor legutoljára láttam, ez az Edward gyerek még színész volt, és nem modell. Hol az összefüggés?
2014. nov. 12. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Fotoshoppal mindent lehet korrigálni, már te sem kellesz.
2014. nov. 12. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Pattinson gyerekmodell volt, a wikijén is idézik amit erről mondott: csak addig kellett az ügynökségeknek amíg androgün volt a külseje.

Egy próbát megér, az meg majd eldől, hogy foglalkoztatnak, vagy elköszönnek.

2014. nov. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!