Petike20 kérdése:
Miért van az hogy félek visszaütni, pedig van ithon zsákom és elég jó az egyenesem de nem merem éles helyzetbe használni mert vélek széthasad a szálya meg ilyenek miért van ez?
Figyelt kérdés
Még sosem ütöttem zsákon kivül meg valakit2014. máj. 11. 23:33
1/5 anonim válasza:
Volt már rá példa, hogy megütöttek és nem ütöttél vissza? Szerintem csak azért félhetsz vissza ütni mert nem érzel elég gyűlöletet, nem haragszol eléggé az adott személyre.
2/5 anonim válasza:
Mivel visszaütésről beszélünk... te nem félsz attól, hogy mivel nem ütsz vissza a te szád fog széthasadni? Inkább az övé, mint a tiéd, nem?
4/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy hülyeség félek a következményektől és rendesen feszült vagyok mikor magam jövök megyek nem tudok kellően ellazulni miért van ez hogy nincs önbizalmam? és melyik volna a jobb horog vagy egyenes és hova állcsúcs vagy állszöglet?
2014. máj. 12. 16:02
5/5 anonim válasza:
Olyan elég ritkán van, hogy egy ütés és KO. Kombinációkat kell alkalmazni, de inkább járj el edzésekre: edzettség, önbizalom, megfelelő technikai tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!