Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha 21 éves létemre ülve...

Gáz ha 21 éves létemre ülve pisilek? Apám parancsolt rám 15 évesen anno és azóta így szoktam meg. Sokat félrecéloztam és ezért.

Figyelt kérdés
Nem vicc kategória csak most alakul az első bnőm... és hát... 23/F

2015. márc. 19. 21:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vannak alkalmak mikor akárhogy próbálkozol mindenhova megy csak a wc-be nem. Na azt hívjuk úgy hogy "na baz.meg a ku.va életbe tiszta hugy minden" De feltakarítod azt cső, ha zavar akkor állj fel azt hugyozd szét a csempét, férfi lét része mikor az első reggeli sárgás hugyot takarítod a csempéről. :D
2015. márc. 19. 22:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Nemhogy ülve vizelne, a férfi lét része, hogy hugyot takarítasz a csempéről... XDDDD
2015. márc. 19. 23:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Én úgy hugyozok ülve, hogy a boxerem nem húzom le, csak a száránál kidobom a brét. Így azért nem teljesen olyan mintha úgy pisálnék mint egy lány. Meg nem lesz csupa húgy minden.
2015. márc. 19. 23:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Én meg ki se dobom. Minek? Nem vagyunk már gyerekek.
2015. márc. 19. 23:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Én pelenkát szeretek használni, de ki hogy érzi...
2015. márc. 19. 23:58
 16/18 szupero válasza:
Van olyan ismerősöm akire az asszonya parancsolta rá, hogy ülve vizeljen, így nem kellett minden nap kétszer utána takarítani a wc-t, plusz a wc ülőke fent vagy lent probléma is megoldódott... No para ki így ki úgy.
2015. márc. 20. 02:25
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Az én szememben totális nulla minden "férfi", aki ülve hugyozik. Az ilyen nem is érdemli meg a férfi nevet, kisfiú. Az igazi férfi nem fél kézre kapni a brét! Az ülve pisilés a punciknak való, adj magadra, ne légy ekkora nyomorúlt lúzer!!!
2015. márc. 23. 06:43
 18/18 anonim válasza:
xd
2020. jan. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!