Gáz ha 21 éves létemre ülve pisilek? Apám parancsolt rám 15 évesen anno és azóta így szoktam meg. Sokat félrecéloztam és ezért.
Volt olyan barátom, aki ülve pisilt. Egyáltalán nem éreztem férfiatlannak, sőt inkább szimpatikus volt, hiszen nem csapta tele a vécé körül a csempét mindenfélével. Őszintén szólva nem bánnám, ha a párom is így gondolkozna.
Egyébként amíg alakul a kapcsolat, ne parázz, mire oda juttok, hogy pisiltek egymás előtt, az általában még eltart egy darabig :)
Nekem apám szinte azóta így tanított mióta kezdtem tanulni a szobatisztaságot hogy férfi ember csak is állva pisil! Kivéve ha nagy dologra megyünk, akkor nem baj ha ülve vizelünk.
Meg én tényleg mindenhol azt hallom hogy férfi állva pisil! És ez így van. Jó persze vannak helyzetek amikor mellé megy meg minden, de ezt ki kell küszöbölni egyszerűen normálisan kell célozni és ennyi. Ha meg esetleg véletlenül még is mellé megy, akkor bizony le kell azt takarítani! Nem szégyen az ha egy férfi takarítja ki a retyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!