Igaz, hogy a legtöbb férfiban van biszexuális hajlam?
Nekem az a tapasztalatom, hogy igen. Én egy lányos kinézetű fiú vagyok, de csak az arcom lányos és eddig szakállam volt. Most megborotválkoztam, és szakáll nélkül úgy nézek ki mint 1 lány. nem tehetek róla ilyen az arcom. Rövidnadrágba mentem be az iskolába és a mellettem ülő fiú rendesen elkezdett stírülni, bámulta a combom utána meg rám nézett és nem zavartatta magát. lehetett rajta látni, hogy tetszem neki és több fiú osztálytársam is bámult. Feltettem ide egy kérdést a szexualitás témakorben, h milyen az alakom, de nem mondtam, hogy fiú vagyok, töltöttem fel képeket és a legtöbb válasz ilyen volt, hogy b*sználak. heteró férfiaktól.
Meg olyan is volt, hogy kapucniba ültem és odaült mellém egy kigyúrt fiú és elkezdett velem beszélgetni, bejöttem neki. azt is mondta, hogy először azt hitte, hogy lán vagyok, de amikor rájött, hogy nem attól sem riadt vissza. végül is nem történt semmi, mert azt állította, hogy hetero, de mégis odajött.....
Igen én úgy látom, hogy a legtöbb férfiba megvan a hajlam.
Volt egy hozzám nagyon közel álló haverom,aki falta a nőket.
Aztán egyszer felmentünk a hegyre sörözni,beszélgetni.
Éjszaka volt,egy lélek nem volt arrafelé. Közel ültünk egymáshoz. Ő dohányzott,de mivel ismertem,hogy gyakran elfelejti magával hozni,ezért nálam is szokott egy lenni,hogy jó haverként odanyújtsam neki ha megint elfelejti elhozni magával. :D
Szóval közel ültünk egymáshoz,majd egyszercsak rá akart gyújtani,de nem volt nála az öngyújtó. Mondom itt van nálam,erre hirtelen elkezdte,hogy ne én vegyem ki a zsebemből,majd ő kiveszi. Mondom oookkééé.. Benyúlt a zsebembe és ottmaradt a keze,elkezdi jóérzés nem ? XD mondom hát nem igazán ,de nekem is tetszett kicsit a dolog. Mind1,ennyi volt,többet nem ismétlődött meg. Szóval jah,minden emberben benne van kicsit ez a dolog.

" irigységből nézem azt amit 1 hónap alatt szedett magával a porokkal, meg a szteroidokkal "
Ja persze. Eg yolyan fizikumban annyi munka van baratom, hogy te a toredekebe belehalnal.

én abszolút hetero vagyok, de a true blood-ot csakis Eric Northman miatt néztem, na meg Jessica miatt sajnálom is, hogy õket nem hozták össze soha...
Meg az egyik kedvenc sorozatom a fiúk a klubból... de emiatt nem érzem magam bi-nek... gyerekkorom óta ismerek melegeket, van bennem egy magasfoku elfogadás és képes vagyok egy romantikus sztoriban a sztorit nézni, nem pedig azt, hogy 2 ratyiról szól... ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!