Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Öntelt, hebrencs, nagypofájú,...

Öntelt, hebrencs, nagypofájú, idegbeteg szülők mégis mit képzelnek magukról?

Figyelt kérdés
Már qvára unom az "apámat", évtizedek óta totálisan megutáltam, mindig is öntelt, kiabáló, igazi ro*adék ember volt úgy mint a gyerekeivel, úgy mint a feleségével. Amikor összeszólalkozok vele, akkor magából kikelve ordít, persze a saját igazát hajtogatja, mindenben ő a jó, mindenben neki van igaza, ő a fas*a ember, mi meg semmirekellők hatökrök és mások vagyunk. Megölném, de nem akarok börtönbe ülni miatta. De ő nem egyedi, elég gyakori az ilyen őrjöngő pszichopata.
2015. márc. 15. 18:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért tűrte eddig is, 1 gyereket akart anyám, engem apám akart, mondjuk jó is, meg nem is. Nem illenek össze, sose volt igazi szeretet köztük, csak amolyan kényszerházasság, a veszekedés, elhordás mindennek inkább jellemző volt tőle, mint a csendes, békés, odaadó élet. A kérdésem másra is szól, van 1 szomszédunk, ott is a férj ilyen hülye volt mindig, agyba főbe verte a gyerekeit, és pszichopata jellem, de rokonaim közt is van ilyen aki italozott és nagyon durván bánt a nejével, gyerekével, mennyi ilyen van sajnos. Na az italozáskor pláne teljesen hülye a fater is, még inkább veszélyes, agresszív.
2015. márc. 15. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Anyukád mért van vele? Azért mert a férfi tartja el őt?

Mást érvet nem tudok elképelni, ami miatt nem lépne, pláne ha még te is támogatod, ha te is mondogatod neki, hogy együtt költözzetek el.

2015. márc. 15. 19:51
 13/14 A kérdező kommentje:
35 év házasok, már nem most kellene elválni, anyám nem akart, nem is lett volna anyagilag új életet kezdeni, egymásra voltak utalva, nem tartja el, sajnos ez a házas élet, sosem akarom ezt átélni többet, én nekem kellene elköltöznöm, az jó lenne, anyám már ehhez idős.
2015. márc. 15. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Kezdj onallo eletet. Nem kell attol felni, jobb lesz neled, hidd el. Anyukad meg vagy megunja egyszer, es lelep, vagy mar beleszokott ebbe a kapcslatba, akkor viszont ti nem tehettek semmit, legfeljebb erezretitek vele, hogy szamithat ratok, ha lepni akar. A gyilkossag meg se forduljon a fejedben! Az emberek nem fogjak megerteni, es te is megbannad, tonkre menne a jovod.
2015. márc. 15. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!