Öntelt, hebrencs, nagypofájú, idegbeteg szülők mégis mit képzelnek magukról?
Figyelt kérdés
Már qvára unom az "apámat", évtizedek óta totálisan megutáltam, mindig is öntelt, kiabáló, igazi ro*adék ember volt úgy mint a gyerekeivel, úgy mint a feleségével. Amikor összeszólalkozok vele, akkor magából kikelve ordít, persze a saját igazát hajtogatja, mindenben ő a jó, mindenben neki van igaza, ő a fas*a ember, mi meg semmirekellők hatökrök és mások vagyunk. Megölném, de nem akarok börtönbe ülni miatta. De ő nem egyedi, elég gyakori az ilyen őrjöngő pszichopata.2015. márc. 15. 18:15
11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért tűrte eddig is, 1 gyereket akart anyám, engem apám akart, mondjuk jó is, meg nem is. Nem illenek össze, sose volt igazi szeretet köztük, csak amolyan kényszerházasság, a veszekedés, elhordás mindennek inkább jellemző volt tőle, mint a csendes, békés, odaadó élet. A kérdésem másra is szól, van 1 szomszédunk, ott is a férj ilyen hülye volt mindig, agyba főbe verte a gyerekeit, és pszichopata jellem, de rokonaim közt is van ilyen aki italozott és nagyon durván bánt a nejével, gyerekével, mennyi ilyen van sajnos. Na az italozáskor pláne teljesen hülye a fater is, még inkább veszélyes, agresszív.
2015. márc. 15. 19:35
12/14 anonim válasza:
Anyukád mért van vele? Azért mert a férfi tartja el őt?
Mást érvet nem tudok elképelni, ami miatt nem lépne, pláne ha még te is támogatod, ha te is mondogatod neki, hogy együtt költözzetek el.
13/14 A kérdező kommentje:
35 év házasok, már nem most kellene elválni, anyám nem akart, nem is lett volna anyagilag új életet kezdeni, egymásra voltak utalva, nem tartja el, sajnos ez a házas élet, sosem akarom ezt átélni többet, én nekem kellene elköltöznöm, az jó lenne, anyám már ehhez idős.
2015. márc. 15. 20:15
14/14 anonim válasza:
Kezdj onallo eletet. Nem kell attol felni, jobb lesz neled, hidd el. Anyukad meg vagy megunja egyszer, es lelep, vagy mar beleszokott ebbe a kapcslatba, akkor viszont ti nem tehettek semmit, legfeljebb erezretitek vele, hogy szamithat ratok, ha lepni akar. A gyilkossag meg se forduljon a fejedben! Az emberek nem fogjak megerteni, es te is megbannad, tonkre menne a jovod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!