Mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Alig vannak barátaim, aki van úgy igazi kb. 2-3, ők messze vannak tőlem. Anyukám nem ismeri a barátaimat, csak néhányat közülük. Ha elmesélném, hogy márpedig fiúk is vannak a baráti körömben, akiknek jogsijuk is van, szóval ha úgy volna, hogy mennénk bulizni, vinnének és hoznának is, de ha ezt megtudná, jönne a szülők kedvenc szava: NEM. Bulizni sem járok el, mert ugyebár nem engednek el, csak nagy könyörgések és veszekedések által tudtam elmenni eddig 2x. Nem iszok, nem cigizek mégis mi tántorítja el őket attól, hogy elengedjenek néha napján? Minden hétvégémet otthon gubbasztva töltöm, míg más ismerőseim jól érzik magukat. Hívtak elég sokáig, csak mikor már annyiszor mondtam a "nem"-et lemondtak róla és nem hívnak. Aztán még szüleimnek áll feljebb, mert feleselek, ha egyszer jól akarom érezni magam. Mit tegyek, hogy elengedjenek szórakozni? A barátaimat nem akarom megismertetni velük, maximum annyira, de nem személyesen, hogy ő az, jó gyerek, vigyáz rám, hazahoz és ennyi.

2015. márc. 5. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem mutatsz be egy-két jó barátot, nem sok az esély arra, hogy nyugodt szívvel elengedjenek. Nem kell az összes havert haza hozni, de azért értsd meg őket is, ha tudni szeretnék, kikkel vagy.
2015. márc. 5. 17:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Természetesen, már említettem is neki, de az volt a válasz, hogy már megint kivel állok össze vagy valami hasonló. (1 barátom volt és másfél évig voltunk együtt)
2015. márc. 5. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!