Megfogok bukni érettségin?
Nincs rá esély..
Gyakorolj.. 15 pont az nagyon egyszerű, tényleg, általános iskola 7.ben 3-asra meg lehet írni egy átlagos tanulónak, ennel pedig jőval többet tanultál azért.
A2-es menni fog..
Minimum készíteni kell rajzokat kiírni az adatokat, arra már adnak pontot, az első rész pedig rövid kérdésekből áll. Arra lehet gyakorolni.
Viszont a helyedben aggódnék a humán tárgyakon is, mert sok pontot levonnak a helyesírás miatt.
Szóbeli könnyebb! :)
Én is megbuktam írásbelin.De nekünk 21 pont kellett a 2-eshez(18 pontom lett) 15 pont ahhoz kell,hogy szóbelire elmehess. Én is nagyon rossz voltam,de a matek tanárunk sem volt a legjobb sajnos 3 évet tanította a matekot.Többször csináltunk rendkívüli szülőit stb,ki akartuk rugattni,mert akiket tanított mind 1-2 es szinten voltak kb. Persze az igazgató sem volt a helyzet magaslatán. Bejött órára ugyan,de a tanár tök jól magyarázott hirtelen,mindent fel írt a táblára,kedves volt.o.O
Na a lényeg,hogy szóbeliznem kellett. Megtanultam a tételeket és gyakoroltam a feladatokat.Sajna a matek tanárom tartotta a konzultációt,de jobban magyarázott,mint órán. Így könnyebb volt.
Szóbelin 3 tételt kell elmondanod meg 2-3 feladatot megcsinálni vhogy így volt.
De egy tétel 5 mondatnál nem volt több!!!
Sokkal egyszerűbb volt nekem a szóbeli,bár fostam nagyon :D De segítettek sokat a tanárok :))
Még van egy kis időd, gyorsan keress egy matektanárt akihez el tudsz járni különórákra. Pár hét alatt szerintem fel fog tudni készíteni. Ha majdnem minden nap mész hozzá.
Én is kettes voltam mindig, de utolsó évben eljártam egyhez és majdnem ötös lett az érettségim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!