Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megfogok bukni érettségin?

Megfogok bukni érettségin?

Figyelt kérdés
Matektól nagyon félek,mindig kettes tanuló voltam.de ez a kettes is csak azért mert puskáztam.hagyon sötét vagyok matekból.nem értem se a logaritmust,se a különbféle egyenleteket,meg szinte semmit.de remélem hogy van bennem annyi hogy legalább 15pontot összehozzak.gondolom nincs esély rá hogy az osztályfönök aki a matek tanár is egy kicsit besegít a javításnál,vagy pl behív egy időpontra hogy beírjunk pár eredményt? Szerintetek akkor megbuktam?

2015. márc. 8. 19:10
 1/7 Gabooorka ***** válasza:
A tanár azért van, hogy mindenben segítsen (hacsak nem egy kö ög f sz). Kérd meg, hogy segítsen ismételni, segítsen megértetni az anyagot aztán lesz ami lesz.
2015. márc. 8. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha otthon valakivel átnézném?
2015. márc. 8. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs rá esély..

Gyakorolj.. 15 pont az nagyon egyszerű, tényleg, általános iskola 7.ben 3-asra meg lehet írni egy átlagos tanulónak, ennel pedig jőval többet tanultál azért.

A2-es menni fog..

Minimum készíteni kell rajzokat kiírni az adatokat, arra már adnak pontot, az első rész pedig rövid kérdésekből áll. Arra lehet gyakorolni.

Viszont a helyedben aggódnék a humán tárgyakon is, mert sok pontot levonnak a helyesírás miatt.

2015. márc. 8. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocs de egy kis telefonrol elég nehéz helyesen írni
2015. márc. 8. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez még csak most jutott eszedbe, hogy otthon valakivel átnézd? Ha van aki otthon érti a matekot, akkor kérd meg, hogy segítsen, vagy vannak az interneten is segédanyagok, beírod a keresőbe hogy logaritmus, meg ami kell, és kiad egy csomó mindent. Vagy esetleg a szüleidet nem lehet megkérni, hogy érettségi előtt hadd vehessél pár órát egy magántanártól? Ha matek szakos egyetemistát keresel, azok olcsóbbak is.
2015. márc. 8. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szóbeli könnyebb! :)

Én is megbuktam írásbelin.De nekünk 21 pont kellett a 2-eshez(18 pontom lett) 15 pont ahhoz kell,hogy szóbelire elmehess. Én is nagyon rossz voltam,de a matek tanárunk sem volt a legjobb sajnos 3 évet tanította a matekot.Többször csináltunk rendkívüli szülőit stb,ki akartuk rugattni,mert akiket tanított mind 1-2 es szinten voltak kb. Persze az igazgató sem volt a helyzet magaslatán. Bejött órára ugyan,de a tanár tök jól magyarázott hirtelen,mindent fel írt a táblára,kedves volt.o.O

Na a lényeg,hogy szóbeliznem kellett. Megtanultam a tételeket és gyakoroltam a feladatokat.Sajna a matek tanárom tartotta a konzultációt,de jobban magyarázott,mint órán. Így könnyebb volt.

Szóbelin 3 tételt kell elmondanod meg 2-3 feladatot megcsinálni vhogy így volt.

De egy tétel 5 mondatnál nem volt több!!!

Sokkal egyszerűbb volt nekem a szóbeli,bár fostam nagyon :D De segítettek sokat a tanárok :))

2015. márc. 8. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Még van egy kis időd, gyorsan keress egy matektanárt akihez el tudsz járni különórákra. Pár hét alatt szerintem fel fog tudni készíteni. Ha majdnem minden nap mész hozzá.

Én is kettes voltam mindig, de utolsó évben eljártam egyhez és majdnem ötös lett az érettségim.

2015. márc. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!