Morálisan mennyire elfogadható, hogy megkarcolom a kerékpárúton vagy sávon álló kocsikat?
Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 18:12
1/7 anonim válasza:
Képzeld bele magad, hogy az az autó a tied. Biztosan örülnél neki, ha más elrontaná azt, ami a tied?
2/7 anonim válasza:
Semennyire.
Ellenben tökéletesen elfogadható ha pl. kifordítod az ablaktörlőjét, behajtod a tükrét, vagy bármit amivel nem okozol anyagi kárt.
3/7 anonim válasza:
Neked mennyire lesz elfogadható, ha kiverik a fogaidat cserében??!
4/7 anonim válasza:
Pont ma volt egy ilyen kép a zsindexen.
Szerintem hagyj egy hasonló üzenetet a kocsikon. Talán beszarnak tőle.
1: Igazad van, meg minden... de az aki odaáll a kocsival, az miért nem gondolja bele magát a kerékpáros helyébe?
5/7 anonim válasza:
Hagyj egy-egy cetlit inkább az ablaktörlőjük alatt, hogy milyen helyes lenne, ha nem ott parkolnának, ahol kerékpár út van.
Ez helyes morálisan.
Ha szarakodsz az autóval..az csak reflex..abban semmi morális nincs ;)
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ilyen problémám mert a kocsimmal csak szabályos helyen szoktam megállni.
2015. márc. 5. 19:13
7/7 anonim válasza:
Se kerékpáros, se autós nem képzeli magát a gyalogos helyébe, pedig mind gyalogosok vagyunk. A bicaj annyival veszélyesebb rám, gyalogosra nézve, hogy váratlanul előbukkan bárhol, nem hallani, nem tudni, merre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!